İnternet alışverişi yapanlara 300 TL hediye duyurusu geldi!

Kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankasın'dan şubat kampanyaları duyurusu geldi. Bankanın resmi web sitesi üzerinden aktarılan son habere göre e-ticaret alışverişi yapanlara 300 TL Bankkart TL hediye verilecek. Kampanyaya ilişkin detaylar haberimizde

İnternet alışverişi yapanlara 300 TL hediye duyurusu geldi!

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı kampanya duyurusunda e-ticaret alışverişlerinde toplam da 300 TL Bankkart TL verileceğini açıkladı. Kampanyaya ilişkin detaylar da belli oldu.

1 Şubat tarihinde başlayan 300 TL Bankkart TL kampanyası 29 Şubat tarihine kadar devam edecek. Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında, “1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri her alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadesini kullandı.

İnternet alışverişi yapanlara 300 TL hediye duyurusu geldi!

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Kampanya koşulları hakkında merak edilenleri de açıklayan Ziraat Bankası, 1.500 TL ve üzeri her alışverişe 100 TL olmak üzere toplamda 300 TL Bankkart TL verilebileceğini açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyenler için detaylar şu şekilde:

Kampanya 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil uygulamamızdan veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanmalıdır.

Bankkart'ınız ile e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri her alışverişe 100 TL, toplamda 300 TL Bankkart Lira verilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

NEREDEN BAŞVURU YAPILABİLECEK?

Başvuru yapmak isteyenler için detaylar da belli oldu. Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında kampanya detaylarına ilişkin başvuruların TCKN ya da kart numarası ile yapılabileceğini belirtti. Kampanyaya katılımların sadece asıl kart sahibi müşterilerle yapılabileceği ifade edildi.

300 TL Bankkart TL kampanyasının farklı kampanyalarla birleştirilemeyeceği ifade edilirken, her bir müşterinin en fazla 300 TL kazanabileceği açıklandı. Banka, aynı zamanda yaptığı açıklamasında Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemlerin kampanyaya dahil olmayacağının altını çizdi.

SONRAKİ HABER