ING öyle bir kampanya yaptı ki! Yeniden hoş geldin faizi ile cepleri rahatlattı!

Bankalar kampanya haberleri yapmaya devam ederken ING, yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Yeniden hoş geldin faizinin detaylarını paylaştı.

ING öyle bir kampanya yaptı ki! Yeniden hoş geldin faizi ile cepleri rahatlattı!

Bankalar kampanya üstüne kampanya yapmaya devam ederken ING yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. Bunun ile birlikte yeniden hoş geldin faizinin detayları da belli oldu. ING resmen yeniden hoş geldin faizi ile yüzleri güldürmeyi başardı.

Bunun ile birlikte Kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya dair detayları açıkladı. 'Yeniden Hoş Geldin Faizi ile dönüşünüz muhteşem olacak' sloganı ile kampanyanın müjdesini vermiş oldu.

ing.png

ING'DEN 90 GÜNLÜK HOŞ GELDİN FAİZİ!

Resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan ING Bank, birikime özel 90 günlük Hoş Geldin Faizinin detaylarını paylaştı. Ayrıca 2023 yılı öncesinde Turuncu Hesap açmış, 01.06.2023 tarihinden itibaren bankamızdaki toplam mevduat bakiyesi 10.000 TL altında olan bireysel müşteriler bu kampanyadan yararlanma hakkına sahip olacak. Bunun dışında toplam mevduat bakiyesi TL ve döviz cinsinden Turuncu Hesap başta olmak üzere e-Turuncu Hesap, Turuncu Çocuk Hesabı, vadeli ve vadesiz hesapların toplamının TL karşılığı olacak.

TL Turuncu Hesap’a 3.000 TL üzerinde para yatırılması durumunda ya da 3.000 TL üzerinde bakiye ile yeni Turuncu Hesap açılması halinde kampanyadan yararlanılacak. Böylece kişi 90 günlük hoş geldin faizinden yaralanma hakkına sahip olacak.

ng2.png

HOŞ GELDİN FAİZİ KAMPANYASININ DETAYLARI!

Kampanyanın detaylarının belli olmasının ardında kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar ise kampanya süresini merak ediyor. Bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

ING tarafından başlatılan kampanyanın süresi 30/09/2023 tarihine kadardır. Bunun ile birlikte bakiyeye göre belirlenen alt limit üzerinde kalan tutar için faiz kazanılabilir. Bakiyeniz 2.000.000 TL'nin üzerindeyse, 2.000.000 TL’nin tamamı kampanya kapsamında belirtilen koşullara göre faiz oranı belirlenir. Hoş Geldin Faizi süresi ayrıca 90 günlük bir süreyi kapsar.

ing777.png

Kampanyaya dahil olmak için ING Bankın internet sitesini takip edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER