ING Bank’tan emeklilere 5.000 TL hediye nakit para!

ING Bank tarafından açıklanan son kampanyada emeklilere 5.000 TL hediye nakit para sürprizi yapıldı. Emekliler ING Bank’a başvuru yaparak 5.000 TL tutarındaki hediyelerini alabiliyorlar.

ING Bank’tan emeklilere 5.000 TL hediye nakit para!

Türkiye’de bankalar tarafından emeklilere yönelik özel kampanyalar açıklanıyor. Son aylarda emeklilere yaptığı jestlerle adından sık sık söz ettiren ING Bank yine son kampanyası ile ses getirdi. Emeklilere en yüksem maaş promosyonu veren banka olan ING Bank şimdi de emekliler için 5.000 TL nakit hediye kampanyasını duyurdu. Emeklilerin bu hediye parayı alabilmek için yapmaları gereken işlemleri ve koşulları ING Bank duyurdu.

5.000 TL HEDİYE KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

ING Bank’tan 5.000 TL hediye nakit para alabilmek için emekli müşterilerin bazı koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. Öncelikle emekliler SGK’dan almış oldukları emekli maaşlarını ING Bank’a taşımaları gerekiyor. Böylece emeklilerin maaşları her ay ING Bank’taki hesaplarına yatmaya başlayacak.

Emekliler maaşlarını ING Bank’a taşıdıktan sonra bu banka ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapmaları da gerekiyor. Bu sözleşmenin emekliler açısından fazla bağlayıcılığı bulunmuyor. Emekliler bu sözleşme ile ING Bank’a emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyorlar. ING Bank da bu sözün karşılığında emekli müşteriye 10.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Burada kazançlı çıkan yine emekliler oluyor.

Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra emekli müşteriler 5.000 TL nakit hediye için son işlemi yapma hakkı elde ediyorlar. Bu durumda müşteriler ING Bank’a otomatik fatura ödeme talimatı veriyorlar. ING Bank emekli müşterinin vermiş olduğu her otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 1.000 TL nakit hediye veriyor. Bu şekilde 5 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler toplamda 5.000 TL nakit hediye alabiliyorlar. Bu şekilde 5.000 TL’den daha fazla nakit hediye elde edilemiyor. Emekli müşteri 5 otomatik fatura ödeme talimatının ardından başka bir otomatik fatura ödeme talimatı verse dahi onun için nakit ödeme alamıyor.

ING Bank’ın emeklilere özel olarak açıklamış olduğu kampanya için başvuruları almaya başladığı bildirildi.

SONRAKİ HABER