ING Bank müjdeyi duyurdu! Yapacağınız harcamaya 100 TL geri ödeme yapılacak!

Yaptığı kampanyalar ile müşterilerin gözdesi olan ING Bank, bir kampanya haberi ile daha gündeme geldi. Kampanyanın detayları ve kimlerin yararlanacağı da belli oldu.

ING Bank müjdeyi duyurdu! Yapacağınız harcamaya 100 TL geri ödeme yapılacak!

Birçok banka yaptığı kampanya haberi ile müşterilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bankalar arasında yer alan ING Bank, yaptığı kampanya ile gündeme geldi. Bunun ile birlikte ING Bank, Opet kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya haberini açıkladı.

Kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen ING Bank, müşterilerinin ilgisini çekmeyi de başardı. ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya dair detayları paylaştı. 'ING Kredi Kartı’nızla Opet'te 100 TL indirim' başlığı ile müjdeli haberi vermiş oldu.

ing.png

OPET HARCAMALARINA 100 TL İNDİRİM!

Kampanyanın detaylarını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan ING Bank, 1 Temmuz – 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında kampanyanın geçerli olduğunu açıkladı. Ayrıca 'ING Kredi Kartı’nızla 1 Temmuz – 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 400 TL harcama yapın, 100 TL indirim kazanın' paylaşımında bulundu.

screenshot-1.png

ING Bank sahipleri ise kampanyaya katılmak için şartların neler olduğunu merak ediyor. Gerekli olan şartları da açıklayan banka, 2205'e 'OPET' yazıp SMS gönderilmesi gerektiğini ifade etti. Kampanya koşulları hakkında da açıklamalarda bulundu.

100 TL KAZANMANIN KOŞULLARI!

  • 1 Temmuz – 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında geçerli olacak olan kampanya, farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 400 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli olacak.
  • Harcamaların farklı günlerde yapılması gerekiyor. Aynı gün yapılması durumunda tek bir harcama dikkate alınacak.
  • Kampanyaya dahil olan kartlar arasında NG Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart yer alıyor. ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart ise kampanyaya dahil değildir.
  • 100 TL indirim, 21 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yansıtılırken bunun dışında her müşteri en fazla 100 TL indirim kazanabilecek.
  • Garanti BBVA POS'undan yapıldığı taktirde kampanyadan faydalanmak mümkün olacak.
  • Katılım için harcamadan önce "OPET" yazıp 2205’e NG sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS gönderilmeli. Ayrıca her SMS bir kısa mesaj ücreti taşıyacak.
  • Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanya dahilinde olmayacak.
  • Bankanın kampanyayı durdurma hakkı da bulunuyor.

screenshot-2.png
Kampanyaya dahil olmak için ING Bankın internet sitesini takip edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER