ING Bank ihtiyaç kredisi musluğunu açtı! ING'li olanlara 1,99 faizle günlük 32 TL taksitle kredi tanımlandı

Kamu ve özel bankaların kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. Faiz artışı kararı ile ihtiyaç kredilerinde oranlar güncellenirken ING Bank'tan dev bir kredi kampanyası geldi. Günlük 32 TL taksitle kredi vereceğini açıklayan ING, detayları da duyurdu.

ING Bank ihtiyaç kredisi musluğunu açtı! ING'li olanlara 1,99 faizle günlük 32 TL taksitle kredi tanımlandı

ING Bank ihtiyaç kredisi musluğunu açtı! ING'li olanlara 1,99 faizle günlük 32 TL taksitle kredi tanımlandı - Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları rağbet görmeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için ING Bank'tan duyuru geldi. Hayat pahalılığı nedeniyle nakde olan ihtiyaç artarken seyahat, eğitim, kurs gibi giderleri karşılamak isteyenler kredilere yöneliyor. Nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile gidermek isteyenler bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda özel bankalar arasında yer alan ING Bank, yaptığı kampanya ile nakit ihtiyacı olan yeni müşterilerine yönelik düşük faiz ve ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı.

Asgari ücret, memur ve emekliye yapılacak olan ara zam ile birlikte Cumhurbaşkanı kararı ile vergi ile harç ücretlerinde artışa gidilmesi zam haberini de beraberinde getirdi. Bankaların kredi paketleri incelenirken ING Bank, 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Kredinin detayları merak edilirken ING Bank'ın sunduğu kampanya dahilinde ödeme tablosu da belli oldu.

ING BANK 175 BİN LİRAYA KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK

ING Bank'ın müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 50 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. ING Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin 500 lira olarak belirlendiğini duyuruldu. 50 bin liraya kadar verilecek olan ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz gibi seçenekler de ING Bank tarafından açıklandı. ING Bank tarafından yapılan açıklamada; ''Yeni müşterilere özel, Turuncu Ekstra’lı kredi kullanımlarında 50.000 TL ve 24 ay vadeye kadar %1,99 yansıyan faizli kredi fırsatı bulunmaktadır. Turuncu Ekstra aylık harcama hedefine ulaşıldığında, bir sonraki ay sözleşme faizi ile %1,99 yansıyan faiz arasında kalan tutar farkı Turuncu Ekstra’lılara nakit iade olarak ödenir. Sözleşme faizi %1,79’dan başlar. Faiz oranları %1.99 ile %6,99 arasında değişmekte olup tutar ve vadeye göre değişiklik göstermektedir. Bu faiz oranlarından yararlanmak için Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullandırım yapılmalıdır.'' ifadeleri yer aldı.

ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 12 vade ve yüzde 1,99 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de bin 760 lira 18 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 980 lira 1 kuruş, toplam ödemenin 11 bin 810 lira 12 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 35,60 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu kaydedildi. Bu ödemenin günlük olarak 32 lira 60 kuruşa tekabül ettiği kaydedildi.

screenshot-14.jpg

ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 25 bin liralık miktar için;

25 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,59 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 18 bin 511 lira 72 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin bin 208 lira 65 kuruş, toplam ödemenin 43 bin 636 lira 40 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 47,16 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 125 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-15.jpg

ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,59 faiz oranıyla toplam faizi 37 bin 23 lira 22 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 417 lira 31 kuruş ve toplam ödemenin 87 bin 273 lira 16 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 47,16 olarak açıkladı. Kredi tahsis ücreti ise bin 250 lira olarak belirlendi.

screenshot-16.jpg

ING Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER