ING Bank 400.000 TL 2. el taşıt kredisi hesaplama tablosu!

ING Bank müşterileri düşük faizli taşıt kredisi çekerek 2. el otomobil satın alabiliyorlar. ING Bank’ın taşıt kredisi faizi yüzde kaç?

ING Bank 400.000 TL 2. el taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Otomobil satın alma planı yapanların en büyük destekçileri bankalar oluyorlar. Bankalardan çekilen taşıt kredileri otomobil sahibi olmayı kolaylaştırabiliyor. Yeteri kadar bütçesi olmayanlar bankalardan taşıt kredisi çekip aydan aya taksitler halinde bu kredi borcunu geriye ödeyebiliyorlar.

ING BANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

İkinci el otomobil alımlarında taşıt kredisi imkanları oldukça kısıtlı olabiliyor. Bankalar ikinci el otomobiller için ya taşıt kredisi vermiyorlar ya da 5 yaş sınırı koyuyorlar. ING Bank’ın 2. el taşıt kredisi kampanyası ise bu açıdan şu anda benzersiz bir kampanya olarak dikkat çekiyor.

ING Bank 2. el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 8 yaşa kadar ikinci el otomobiller için taşıt kredisi çekebiliyorlar. 2015 model ve üstü için taşıt kredisi çekebilen müşteriler bu araçları kolay koşullarda satın alma imkanı buluyorlar. Bu da otomobil sahibi olma sürecini hızlandırabiliyor.

ING Bank’ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uyguladığı aylık faiz oranının düşük olması ise ayrı bir kazanç oluyor. Müşteriler aylık yüzde 3,29 oranında kredi faizi ile bu taşıt kredisini temin edebiliyorlar.

ING Bank müşterileri taşıt kredisi çekerken belirli kurallara tabi oluyorlar. 400 Bin TL’ye kadar olan ikinci el araçlara yüzde 70 kredilendirme ve 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Ancak bu fiyat skalasında pek de fazla otomobil kalmadı. 400.000 TL ile 800.000 TL arasında kasko değeri olan ikinci el araçlar için yüzde 50 kredilendirme ve 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. 800.000 TL kasko değeri olan bir otomobil için 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi çekilebiliyor.

ING Bank taşıt kredisi kullandırdığı müşterinin satın aldığı otomobile rehin işlemi uyguluyor. Müşteri kredi borcunu kapatana kadar otomobili bankadan habersiz satamıyor. Bu yolla bankaya ek bir teminat göstermek zorunda da kalmıyor. Kredi borcu bitince işlem iptal ediliyor.

400.000 TL 2. EL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ING Bank 400.000 TL 2. el taşıt kredisi hesaplama tablosu!

ING Bank'tan 36 ay vadeli 400.000 TL 2. el taşıt kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 3,29 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu durumda aylık kredi taksiti 21.973 TL oluyor.

SONRAKİ HABER