Hepinizin evinde var! 1 Litresi 95 TL'ye hurdacılar almaya geliyor hemen atığınızı nakite dönüştürün

Milyonlarca kişi sık sık atık yağını çöpe atarken sadece atık yağınızı biriktirerek bunu paraya çevirebileceğinizi biliyor musunuz?

Hepinizin evinde var! 1 Litresi 95 TL'ye hurdacılar almaya geliyor hemen atığınızı nakite dönüştürün

Evde kullanım nedeniyle çok fazla atık çıkmaktadır. Bu atıkların bazıları maddesel olurken bazıları sıvıdır. Örneğin kızartma için sürekli olarak kullandığımız yağ bir atıktır. Sizlerde kızartma yağınızı biriktirerek hurdacılara satabilirsiniz.

Milyonlarca kişi sık sık atık yağını çöpe atarken sadece atık yağınızı biriktirerek bunu paraya çevirebileceğinizi biliyor musunuz? Atık yağ dönüşüm projesinden yararlanabilir ya da hurdacıları arayarak atık yağınızı para karşılığı verebilirsiniz. Atık yağı bir şişede biriktirerek sizlerde bu atıklarınızı gelire dönüştürebilirsiniz.

ATIK YAĞLARI PARAYA DÖNÜŞTÜRÜN!

Hurdacılar pek çok eski eşyanın yanı sıra aynı zamanda atık yağları da almaktadır. Atık yağınızı biriktirerek sizlerde hurdacılara vererek atıklarınızı kolay şekilde paraya çevirebilirsiniz. Atık yağlarla birçok kişi gelir elde ederken hem atık yağları lavaboya dökerek suları kirletmemiş hem de bu şekilde gelir sağlamış oluyoruz.

Hurdacılar atık yağı ücretli şekilde sizden alırken geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili oldukça önemli bir adım atıldı. Muratpaşa Belediyesi ödüllü geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart'la kızartmalarda kullanılan ve çoğu kez lavaboya dökülen ya da pet şişede çöpe atılan bitkisel atık yağların 5 litre geri alım fiyatını 10 liradan 95 liraya çıkardı.

HURDACILAR ATIK YAĞ ALIYOR!

Evimizde sık sık oluşan yağ atıklarını sizlerde bir şişede biriktirerek atık yağ projelerine dahil olabilir ya da hurdacıları arayarak evinizden bu atık yağı belli bir ücret karşılığında almasını isteyebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden hurdacıları arayarak atık yağ alıp almadığını sorarak atık yağlarınızın evinizden alınmasını sağlayabilirsiniz.

SONRAKİ HABER