Henüz MTV ödemesini yapmayanlara 4 taksit kampanyası duyuruldu

Trafiğe çıkan her aracın belirtilen tutarlarda MTV ödemesini yapması gerekiyor. Bu noktada kamu bankalarından olan Ziraat Bankası MTV ödemesi için 4 taksit kampanyasının detaylarını açıkladı. Kampanya koşulları ve merak edilenler haberimizde..

Henüz MTV ödemesini yapmayanlara 4 taksit kampanyası duyuruldu

Kampanya detaylarına ilişkin açıklama yapan Ziraat Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde ücretsiz 4 taksit uygulamasının sunulacağını açıkladı. Banka, kampanya detaylarına ilişkin yaptığı açıklamasında 5 Şubat’a kadar ücretsiz 4 taksit uygulamasının devam edeceğini belirtti.

ÜCRETSİZ 4 TAKSİT YAPILACAK

1 Ocak 2024 tarihinde başlayan ve 5 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek olarak motorlu taşıtlar vergisi ödemelerindeki ücretsiz 4 taksit kampanyası için detaylar şu şekilde:

“Kampanya 1 Ocak - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM'lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir”

Henüz MTV ödemesini yapmayanlara 4 taksit kampanyası duyuruldu

KAMPANYA BU KARTLAR DA GEÇERLİ OLMAYACAK

Ziraat Bankası asıl kartlar ve bu kartlara bağlı olarak ek kartlarla birlikte sanal kartlarla yapılan ödemelerin de kampanya kapsamında dahil edileceğini ifade etti. Ücretsiz 4 taksit kampanyasından yararlanmak isteyenler için, “Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir” ifadesini kullanan Ziraat Bankası, gerekli görülmesi halinde kampanya koşullarının değiştirilebileceğini de belirtti.

MTV ÖDEMESİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri için yapılan açıklamada son tarihin 31 Ocak 2024 olduğu ifade edildi. Bu tarihten sonra yapılacak ödemelerde gecikme faizinin uygulanacağı açıklandı. Yıl içerisinde iki defa ödenecek olan MTV ödemelerinde ilk taksitler 1 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında yapılacak!

SONRAKİ HABER