Hem aracınız hem de araç krediniz Renault'tan! Hemen hızlı kredi başvuru yapın

Sürekli olarak güncellenen fiyat listelerinden birisi de araç piyasasında olurken vatandaşlar sıfır araç sahibi olmanın yollarını aramaya devam ediyor.

Hem aracınız hem de araç krediniz Renault'tan! Hemen hızlı kredi başvuru yapın

Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşların ihtiyaçlarının yanı sıra isteklerini karşılama noktasında cebini zorlamaya devam ederken dolar kurundaki artış, enflasyon artışı ve Türk Lirası'nın değer kaybetmesi fiyat listelerinin hızlı şekilde artmasına neden oldu.

Sürekli olarak güncellenen fiyat listelerinden birisi de araç piyasasında olurken vatandaşlar sıfır araç sahibi olmanın yollarını aramaya devam ediyor. Gelen zamların ardından araç sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşları araç sahibi edecek teklif sunuldu.

RENAULT NE KADAR ARAÇ KREDİSİ VERİR?

Türkiye'nin en çok tercih edilen araç modellerinden birisi olan Renault hem aracınızı hem de araç kredinizi anında verecek. Detaylar Renault resmi internet sitesi üzerinde yer alırken Renault araç kredisinden biraz bahsedelim.

Renault'un sunmuş olduğu kredi ayrıcalığından yararlanarak araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Renault'un sunmuş olduğu kredi seçeneğine şu şekilde yer verildi;

''Renault'unuz trafik kayıtlarına tesis edilecek e-rehin ile teminat altına alınacaktır. Yasal düzenlemenin öngördüğü maksimum kredi tutarı; fatura tutarının 100.000TL.na kadar olan kısmı için %70, aşan kısmının %50'sidir.''

RENAULT ARAÇ KREDİSİ HAZIR!

Renault'ta araç kredisi sahibi olmak oldukça kolay. Bireysel olarak müşterilerine kredi seçeneği sunan Renault kredi talebinizi aracınızı seçtiğiniz Renault yetkili satıcısına hemen bildirerek, size özel bir ödeme çözümü sunulacaktır. Renault'a yapmış olduğunuz kredi talebiniz zaman kaybetmeden değerlendirmeye alınacaktır.

Araç sahibi olmak istiyor fakat bankaların araç kredisi faiz oranlarıyla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız o halde yapmanız gereken Renault bayilerine gitmek. Renault araç kredisi ile dilediğiniz aracı satın alabilir ve sizlere uygun ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Renault bayilerine gitmeden Renault resmi internet sitesi üzerinden de Renault araç kredisine başvuruda bulunabilirsiniz.

SONRAKİ HABER