Hatsan Gemi halka arz talep toplama ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor?

SPK tarafından duyurulan halka arzlar takip edilmeye devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Hatsan Gemi'nin talep toplama işlemlerinin ne zaman başlayacağı merak edildi.

Hatsan Gemi halka arz talep toplama ne zaman başlıyor, kaç lot veriyor?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketler yakından takip ediliyor. Kamuoyu ile paylaşılmaya devam eden halk arzlarla ilgili vatandaşların takibi sürerken Hatsan Gemi'nin halka arz edeceğinin açıklanması ile yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına başladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Hatsan Gemi halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hatsan Gemi hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

HAT-SAN GEMİ HALKA ARZ OLUYOR

Hat-San Gemi halka arz olacak. Yatırımcılar, şirkete ortak olmak için detayları merak ederken Borsa İstanbul'a (BIST) bir şirketin daha halka arza dahil olmasıyla Hat-San Gemi halka arz olurken hisse almak isteyenler talep toplama tarihlerini merak edip "Hatsan Gemi halka arz talep toplama ne zaman başlıyor, kaç lot verecek?" sorusuna yanıt aranmaya başladı.

hatsan-gemi.jpg

HAT-SAN GEMİ TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Hat-San Gemi talep toplama tarihi 14 - 15 Eylül olarak açıklandı. Hat-San Gemi'nin halka arz büyüklüğü ise 1 milyar TL olarak belirlendi. Hat-San halka arz eşit dağıtım olarak belirlendi. Halka arz da ise Hat-San Gemi 44.300.000 lot veriyor. Öte yandan Hat-San Gemi'nin katılım endeksine uygun olduğu açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER