Harcamalarınıza özel faizsiz taksit imkanı ING'den geldi! Belirli tutardaki alışverişlerinize 3 taksit yapılacak

2024 yılına girilmesi ile birlikte ING tarafından güncel kar kampanyaları duyuruldu. Bu kapsamda kişilerin yapacakları harcamalara özel taksit imkanı verileceği öğrenildi.

Harcamalarınıza özel faizsiz taksit imkanı ING'den geldi! Belirli tutardaki alışverişlerinize 3 taksit yapılacak

Yeni yılda harcamalarınızı kolaylaştıracak kampanya ING'den geldi! Yapılan son kampanya ile birlikte Ocak 2024'ün sonuna kadar kişilerin belirli tutardaki harcamalarını faiz olmadan taksitlendirebileceği öğrenildi.

ING MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 3 TAKSİT İMKANINI SUNDU!

Bu seneni ilk kampanyası ING tarafından duyuruldu. ING kredi kartı müşterileri için yapılan son açıklama ile birlikte kişilerin tek çekim olarak yaptıkları bazı harcamalarını bankacılık üzerinden 3 taksite çevirebildiği ifade edildi. Bu sayede de müşterilerin daha kolay bir şekilde ödeme yapmalarının amaçlandığı öğrenildi.

Konu hakkında resmi internet adresinden açıklamalarda bulunan ING, “ING Kredi Kartı’nızla ekstre dönemi içerisinde yer alan 100 TL - 5.000 TL arası tutarlardaki 3 adet harcamanızı faizsiz ve masrafsız taksitlendirme fırsatıyla dilediğiniz gibi şekillendirin.” ifadeleri ile kampanyayı duyurdu.

Harcamalarınıza özel faizsiz taksit imkanı ING'den geldi! Belirli tutardaki alışverişlerinize 3 taksit yapılacak

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yapılan harcamaları ücretsiz bir şekilde taksitlendirmek isteyen kişiler tarafından yayımlanan bu kampanyanın detayları merak konusu olmuştu. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre kampanya detayları şu şekilde verildi;

  • - Kampanya 31 Ocak 2024'e kadar geçerlidir.
    - Faizsiz/masrafsız harcama taksitlendirme fırsatı bir ekstre döneminde belirtilen tutar aralığı içinde kalan toplam 3 adet işlem için geçerli olur.
    - Kampanya bireysel müşteri bazlıdır ve her bir ekstre döneminde tüm kartlarınızla toplam 3 adet işlem yapabilirsiniz.
    - ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart, ING Bonus Kart ve ING Light Kart kampanyaya dahildir.
    - ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.
    - Faizsiz/masrafsız harcama taksitlendirme fırsatı yalnızca 100 ile 5.000 TL arası işlemler için uygulanabilir.
    - Tercih ettiğiniz taksit sayısını, işlem öncesinde belirleyebilirsiniz.
    - Harcama taksitlendirme işlemleri yasal taksit düzenlemeleri dahilinde sektörü uygun olan işlemler için yapılabilir. İlgili yasal düzenleme gereği restoran, market, seyahat, havayolları, konaklama, alkollü içecek, akaryakıt, telekomünikasyon, kozmetik, ofis malzemeleri ve yurt dışı alışverişleri ile hediye kart, hediye çeki alımları taksitlendirilemez.
    - Ekstre dönemi boyunca toplam 3 adet olan faizsiz ve masrafsız taksitlendirme hakkınızın dolması durumunda ilgili yasal düzenlemelerin izin verdiği diğer harcamalarınızı güncel faiz oranları ile taksitlendirebilirsiniz.
    - Kampanya devam ettiği sürece bir sonraki ekstre döneminde yeniden 3 adet faizsiz/masrafsız taksitlendirme hakkına sahip olursunuz.

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANABİLİRİZ?

Banka tarafından koşulları duyurulan bu kampanyaya sahip olacak olan kişilerin ING müşterisi olarak kredi kartı sahibi olması gerekmektedir. Yukarıda belirtilen kartlara sahip olan kişiler, yapacakları 15 bin liralık harcamalara kadar faiz uygulanmadan 3 taksit uygulayarak ödemelerini daha kolay bir şekilde yapabilmektedir.

SONRAKİ HABER