Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi?

Bankaların promosyon miktarları gündemin önemli konuları arasında yer aldı. Kamu bankalarının ne kadar promosyon ödemesi yaptığı merak konusu olmaya devam ederken kamu bankaları ile ilgili gelişmeler de yakından takip edilmeye başlandı.

Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi?

Bankalar promosyon yarışına hız kesmeden devam ediyor. Bankaların promosyonları yakından takip edilirken yeni anlaşma sağlayacak olanlar promosyon ödemelerine dair bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. 2024 yılında emeklilere verilen promosyon miktarları özel bankalarda 15 bin liraya çıkarken kamu bankalarında da bu miktar 5 bin lira ile sınırlı kalmıştı.

Kamu bankalarında 5 bin lira olarak ödenen promosyonlara ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonlarının 8 - 12 bin lira ödenmesine ilişkin talimat verdiğini açıklarken vatandaşlar da ‘’Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Bankaların promosyon ödemelerine ilişkin gelişmeler emeklilerin yakın takibinde yer almaya devam ediyor.

Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamu bankalarının promosyon ödemelerinin maaş tutarına göre 8 ile 12 bin liraya yükseldiğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında araştırmalar arttı. Son olarak 2020 yılında 3 yıllık anlaşma karşılığında en yüksek 5 bin TL olarak promosyon ödemesi yapan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile promosyon ödemelerini 8 ila 12 bin lira arasında yapacak.

Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor, kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kaç liraya yükseldi? - Resim : 2

Kamu bankalarının hangi maaş aralığına ne kadar tutarda ödeme yapacağı henüz bilinmezken ödeme tablosunun 25 Mart tarihi itibariyle netleşmesi bekleniyor. Bu çerçevede belirli maaş aralıklarına 8 bin liradan 12 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER