Halkbank’tan yeni emekli jesti! Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Halkbank tarafından önemli bir imkan sağlanıyor. Halkbank’ın emekli müşterilerine 50.000 TL ihtiyaç kredisi jesti yapıldı.

Halkbank’tan yeni emekli jesti! Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısı karşısında ne yapacakları pek bilemezken yardımlarına Halkbank yetişiyor. Halkbank emeklilere yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya çerçevesinde emeklilere normalin altında bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu ihtiyaç kredisini kullanan emekliler ekonomik sıkıntılarını erteleyerek daha rahat koşullara kavuşabiliyorlar.

SADECE EMEKLİLER KULLANABİLİR

Halkbank’ın açıklamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının hedefi sadece emekliler olduğu için bu finansman imkanı da sadece emeklilere veriliyor. Halkbank’a başvuru yapılarak kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisinin koşullarını banka ayrıca açıkladı. Bu koşulları değerlendirenler oldukça makul şartlarda nakit desteği almış oluyorlar.

KREDİ ŞARTLARI NELER?

Halkbank’ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasının en önemli özelliği uygulanan aylık faiz oluyor. Halkbank şu anda aylık yüzde 4,09 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Ancak banka emekli müşterilere küçük bir ikramda bulunuyor. Emekli müşteriler aylık yüzde 3,89 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu da küçük da olsa bir maliyet avantajı anlamına geliyor. Ayrım yapılmaksızın tüm emekliler bu imkandan yararlanabiliyorlar.

3 YIL TAKSİTLİ KREDİ!

Halkbank emekli kredi ile müşterilere 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Ancak BDDK talimatları gereği 36 ay vadenin 50.000 TL ile sınırlandırıldığının bilinmesi gerekiyor. Daha yüksek tutarda ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler zorunlu olarak 24 aya kadar veya 12 aya kadar vadelerle bu ihtiyaç kredisini alabilirler. Ancak emeklilerin bütçelerinin kısıtlı olduğu düşünülürse 50.000 TL’ye kadar olan sınırlama içerisinde kredi çekilmesi daha mantıklı olacağı için 36 ay vade genel bir uygulama olabiliyor.

PROMOSYON DA ÖDENİYOR!

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilmek için bankanın emekli maaş müşterisi olma şartı bulunuyor. Bunun da anlamı Halkbank’tan emekli maaş promosyonu ödemesi de alınacağı demek oluyor. Böylece emekliler hem 5.000 TL maaş promosyonu alabilecekler hem de avantajlı koşullarla ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank’tan yeni emekli jesti! Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi!

Halkbank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan emekliler bankaya her ay 3.043 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi taksitleri 3 yıl boyunca devam ediyor. Bu 3 yıllık süre içerisinde bankaya toplamda 109 Bin TL geri ödeme yapılmış oluyor.

SONRAKİ HABER