Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası!

Nakit zorluklar yaşayan kişilere Hlakbank'tan kredi müjdesi geldi. Halk Bankası 50 bin TL kredi vereceğini açıkladı. İşte Halkbank kış kredisi kampanyası ve güncel faiz oranı!

Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası!

Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası! Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken yeni kampanya duyurusu Halkbank 'tan geldi. Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine kış kredisi kampanyasını sundu.

Başlatılan kredi paketinde başvuru için üst limit 50 bin TL olarak belirlenirken kredi vadesi ise 36 ay ile sınırlandırıldı. Farklı ödeme seçenekleri sunulan kredi paketinde aylık eşit taksitli, artan taksitli ve azalan taksitli olmak üzere toplamda 3 farklı ödeme seçeneği sunuldu. Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Müşterilerimizin kış döneminde artan nakit ihtiyaçlarına yönelik, bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleri sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.” denilerek kış kredisi için başvuru ekranı açıldı.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, NE KADAR?

Halk Bankası ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterileri için kış kredisi kampanyasını başlattı. Başlatılan kredi paketinde ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,89 olarak açıklandı. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin aylık taksit ödemeleri ise 3 bin 43 TL olarak gerçekleşecek.

Halkbank'tan kara kışı yaza çevirecek 50.000 TL limitli kış kredisi kampanyası!

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Halk Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu gerekli belgeler ile tüm Halkbank şubeleri üzerinden şahsen yapılabileceği gibi aynı zamanda Halkbank internet şubesi kullanıcısı olan kişiler Halkbank Mobil Şube uygulaması üzerinden de başvuru yapabilecekler. İnternetten yapılan başvurularda kredi onayı alan kişilerin talep ettikleri rakam direkt olarak banka hesabına yatırılacak ve böylelikle bankaya gitmeden kredi çekilmesine olanak sağlanacak.

SONRAKİ HABER