Halkbank'tan kadınlara özel jest! O alışverişe tam 250 TL para iadesi alacaksınız

Ağustos 2023 tarihi ile bankaların kampanyaları tamamen yenilendi. Kamu bankaları kampanya yarışını hızlandırırken Halkbank'tan tüm kadın müşterilerine özel 250 TL hediye açıklaması geldi.

Halkbank'tan kadınlara özel jest! O alışverişe tam 250 TL para iadesi alacaksınız

Halkbank'tan kadınlara özel jest! O alışverişe tam 250 TL para iadesi alacaksınız - Ülkemizde bankalar tarafından çeşitli kampanyalar müşterilere sunulmaya devam ediyor. Kamu ve özel ağustos ayı ile birlikte kampanyalarını yenilediklerini duyururken yeni açıklamalar da bir bir yapıldı. Ağustos ayında kart kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren Halkbank, detayları da duyurdu.

Kampanyalardan haberdar olmak içinTIKLA SENDE KATIL

Halkbank, kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden kadınların dikkatini çeken bir duyuruya yer vererek kuaför ve kozmetik harcamalarına özel kampanya teklifini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde ''Paraf Kadın'a Özel Kuaför ve Kozmetik Harcamalarına 250 TL ParafPara'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı.

ekran-goruntusu-2023-08-06-000436.png

HALKBANK'TAN KADINLARA ÖZEL 250 TL KAMPANYASI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Halkbank, ''1-31 Ağustos 2023 tarihlerinde kuaför ve kozmetik sektörlerinde yurt içinde yapılacak 250 TL ve üzeri her işleme %10, toplamda 250 TL ParafPara verilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan Halkbank, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıralandı.

HALKBANK 250 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Halkbank, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da KADIN yazıp 3404'e SMS gönderilmesi şartı aranacak.
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 250 TL olarak belirlendi.
  • Kampanyaya sadece Paraf Kadın ile yapılan harcamalar dahil olup, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yükleneceği açıklandı.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Ekim 2023 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16 Ekim 2023 tarihinde geri alınacak.

ekran-goruntusu-2023-08-06-000443.png

Halkbank'ın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla banka kampanyasından haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER