Halkbank'tan giyim alışverişlerinize özel faizsiz taksit kampanyası!

Alışveriş yapmadan önce mutlaka başvurun! Halkbank tarafından müşterilerine özel giyim sektörü için faizsiz 2 taksit kampanyası duyuruldu.

Halkbank'tan giyim alışverişlerinize özel faizsiz taksit kampanyası!

Bankadan müşterilerine özel büyük kampanya! Halkbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte giyim sektörü için faizsiz olacak şeklinde toplamda 2 taksit yapılacağı öğrenildi. Detaylar ise belli oldu.

HALKBANK GİYİM ALIŞVERİŞLERİNİZE ÖZEL FAİZSİZ TAKSİT YAPACAK!

Yapılan açıklamalara göre Halkbank tarafından müşterilerine özel giyim sektöründe yapacakları harcamalarına özel faizsiz 2 taksit imkanının sunulacağı öğrenildi. Banka tarafından Şubat ayı için yayımlanan kampanyaya göre başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken belli başlı şartların bulunduğu ifade edildi.

FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME İÇİN DETAYLAR AÇIKLANDI!

Bu kampanyaya göre başvuru yapacak olan kişiler hakkında yapılan açıklamalara göre kampanyanın detayları şu şekilde verildi;

  • Paraf ile giyim sektörüne özel yurt içinde tüm Banka POS’larında yapılacak peşin işlemler ücretsiz, faizsiz 2 taksite bölünebilecektir.
  • 150 ve 20.000 TL aralığındaki işlemler ücretsiz, faizsiz olarak 2 taksite bölünebilecektir.
  • Giyim sektörü dışındaki sektörlerde yapılan harcamalarda sonradan taksitlendirme için cari faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Giyim sektörüne özel ücretsiz sonradan taksitlendirme işlemi sadece 2 taksit için geçerli olup, diğer sonradan taksit adetlerinde cari faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri için sonradan taksitlendirme işlemi yapılabilecektir.
  • Sonradan taksitlendirme işlemi Halkbank Mobil, Paraf Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Halkbank Dialog aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir.
  • Sanal POS üzerinden gerçekleştirilecek işlemler uygulamaya dahildir.
  • Herhangi bir kampanyadan yararlanmış işlemleriniz (erteleme, + taksit) taksitlendirilmeyecektir.
  • Sonradan taksitlendirme talimatı, talimatı verdiğiniz aynı gün içinde iptal edilebilir. Sonradan Taksitlendirme uygulaması kapsamında taksitlendirme talebi iptal edilen bir işlemin yeniden taksitlendirilmesi aynı gün yapılabilmektedir.
  • Kampanyaya sadece bireysel kartlar dahil olup; ticari kartlar, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dahil değildir.
  • Sonradan Taksitlendirme uygulamasına nakit avans ve nakit muadili işlemler, kumarhane ve bahis işlemleri, kredi kartından gerçekleştirilen düzenli ödeme talimatları, Borç Taksitlendirme uygulaması kapsamındaki işlemler ve daha önce taksitlendirilmiş işlemler dahil değildir.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Detayların yukarıda olduğu gibi verildiği bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin Halkbank müşterisi olması gerekmektedir. Bu kapsamda detaylı bilgiye ulaşmak isteyen kişilerin müşteri hizmetleri üzerinden ya da Halkbank'ın resmi internet adresi üzerinde yer alan kart kampanyaları üzerinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

SONRAKİ HABER