Halkbank'tan emeklilere 70 bin TL hızlı kredi!

Halkbank emeklilere hızlı kredi müjdesi verdi. Kredi çekmek isteyen emeklilere düşük faizli kredi desteği başladı.

Halkbank'tan emeklilere 70 bin TL hızlı kredi!

Türkiye'nin en çok emekli müşterisi olan bankaları arasında yer alan Halkbank emeklilere yönelik yeni kredi desteğini açıkladı. Enflasyonda yaşanan yükseliş emeklilerin ay sonunu getirmesini zorlaştırırken gelen zam yağmuru da emekli maaşlarının yetersiz kalmasına neden olmuştu.

Ay sonunu getirmekte zorlanan emekliler nakit desteği ararken aranan uygun kampanya Halk Bankası tarafından sunuldu. Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde üst limit 70 bin TL olarak belirlenirken kredi vadesi ise çekilecek olan tutara göre 36 aya kadar çıkabilecek.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde güncel faiz oranları yeniden belirlendi. Kredi çekmek istiyorum diyen emeklilere yönelik olarak Halk Bankası uygun faiz oranları ile kredi desteği vermeye başladı. Halkbank yapmış olduğu açıklamasında “Bireysel ihtiyaçlarınız için Şubeye gitmenize gerek kalmadan 70.000 TL'ye kadar başvurabileceğiniz kredimizdir. Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden kredi başvurunuzu yapabilir, onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Halkbank'tan emeklilere 70 bin TL hızlı kredi!

Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde 36 ay vadeli 50 bin TL kredinin aylık taksit tutarı 3 bin 145 TL olarak gerçekleşirken, 24 ay vadeli 70 bin TL kredi paketinde ise aylık ödeme tutarı 5 bin 230 TL olarak gerçekleşecek.

Kredi başvuruları tüm Türkiye genelinde yer alan Halkbank şubeleri üzerinden şahsen yapılırken Halkbank emekli maaş müşterisi olan kişiler ise Halkbank mobil uygulama üzerinden şubeye gitmeden kredi başvurusu ve kredi çekme işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

SONRAKİ HABER