Halkbank'tan beklenen haber! 48 ay vade ve 2,54 faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor!

Otomobil fiyatlarının artmasının ardından araba almak isteyen birçok vatandaş bankaların yolunu tuttu. Bunun ile birlikte bankalar tarafından verilen taşıt kredileri de araştırılmaya başlandı. Peki ama Halkbank taşıt kredisi şartları neler?

Halkbank'tan beklenen haber! 48 ay vade ve 2,54 faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor!

Araç fiyatları günden güne artmaya devam ediyor. Özellikle dolar kurunda yaşanan hareketlilik ve faiz kararının ardından sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları neredeyse iki katına çıktı.

halkbank.jpg

Otomobil fiyatlarında yaşanan bu hareketliliğin ardından ise birçok vatandaş araba almak için bankaların yolunu tuttu. Peki ama Halkbank yüzde kaç faiz oranı ile ne kadar kredi imkanı sağlıyor? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

Halkbank, 48 ay veda ile kredi imkanı sağlıyor. Peki ama 48 ay vade için ne kadar kredi çekilmelidir? Halkbank yüzde kaç faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyor?

HALKBANK'TAN 280 TL TAŞIT KREDİSİ

screenshot-1.png

280 TL taşıt kredi imkanı sağlayan Halkbank, 43 ay vade ve 2,54 faiz oranı ile nakit destek sağlıyor. Bunun ile birlikte faiz tutarına göre 280 TL, 561 bin 951,36 TL oluyor.

SONRAKİ HABER