Halkbank tüm emeklilere geri ödemesiz 3 bin TL verecek!

Milyonlarca emekli için duyuruda bulunan Halkbank SGK, Bağkur ve memur emeklileri 3 bin TL verileceğini açıkladı.

Halkbank tüm emeklilere geri ödemesiz 3 bin TL verecek!

Emekli vatandaşlar son gelen emekli maaşı zammını yeterli bulmazken gözler yeniden bankalara döndü. Bankalar tarafından düzenlenen kampanya duyuruları vatandaşların yakın takibinde yer alırken Halkbank emeklilerin yüzünü güldüren bir duyuru yaptı.

Milyonlarca emekli için duyuruda bulunan Halkbank SGK, Bağkur ve memur emeklileri 3 bin TL verileceğini açıkladı. Emekli maaşlarına yüzde 25 zam gelirken peş peşe gelen zamlar emekli maaşına gelen zammın altta kalmasına neden oldu. Hayat pahalılığı git gide artmaya devam ederken özellikle de dolar kurunun yükselmesi ile Türk Lirası'nın değer kaybetmesi karşısında mağdur kesimden birisi de emekliler oldu.

EMEKLİLERE 3 BİN TL SAĞLANACAK!

Halkbank SGK, Bağkur ve Memur emeklisi ayırt etmeksizin 3 bin TL vereceğini duyururken detaylar merak konusu oldu. Halkbank tarafından emekliler için sağlanacak 3 bin TL ödeme tutarının detayları araştırılmayan devam edilirken Halkbank'ın vereceği 3 bin TL'nin maaşını ilk kez Halkbank'tan alacak vatandaşlar için geçerli olduğu belirtildi.

Emekli maaşını bankaya taşıyan veya ilk defa bankadan alan müşterilerine 3.000 TL ParafPara kazanma imkanı sağlayacağını duyuran Halkbank duyurusu ile milyonlarca emeklinin radarına girdi. Kampanya doğrultusunda Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara verileceği açıklandı.

HALKBANK DUYURDU!

Halkbank tarafından yer alan kampanya duyurusuna ilişkin 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını Halkbank’a taşıyacak emekli müşteriler için bu kampanyanın geçerli olacağına yer verildi.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen emekli vatandaşların Paraf Mobil Uygulaması’ndan veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermeleri gerektiği belirtildi.

SONRAKİ HABER