Halkbank müjdeyi verdi! Kart harcamalarınıza 180 TL iade edilecek!

Halkbank hediye Parafpara kampanyası ile gönülleri fethetti. Bunun ile birlikte giyim ve kozmetik harcamalarına 180 TL ParafPara hediye edilecek. Halkbank katılım koşullarını açıkladı.

Halkbank müjdeyi verdi! Kart harcamalarınıza 180 TL iade edilecek!

Halkbank yaptığı kampanyalar ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte Halk Bankası yeni bir kampanya haberini daha duyurdu.

Kart kampanyalarına yenisini ekleyen Halk Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya dair detaylı açıklamalar yaptı. Giyimden kozmetik ürünlerine kadar yapılacak olan harcamalara 180 TL Parafpara hediye edilecek.

screenshot-1.png

Halk Bankası resmi internet sitesinden '31 Temmuz tarihine kadar giyim ve kozmetik sektörlerinde yurt içi tüm banka POS'larından yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecektir' paylaşımı yapıldı.

HALKBANK 180 TL İADE SAĞLIYOR!

Halk Bankası giyimden kozmetik harcamalarına kadar POS'larından yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verileceğinin müjdesini verdi.

Kampanyaya katılım şartlarını açıklayan Halk Bankası, kampanya koşullarını da paylaştı.

screenshot-2.png

180 TL PARAFPARA NASIL KAZANILIR?

  • 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyanın detayları Halk Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekiyor. Ayrıca ÖDÜL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Bunun ile birlikte kampanya katılım SMS’i ücretsiz olacak şekilde açıklandı.
  • Alışverişlerin kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekiyor.
  • Kampanyadan geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahilinde olacaktır.
  • Sanal POS’tan yapılan işlemler dahil olacak fakat free, Halkcard, Paraf Debit, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar da dahil değildir.
  • Kazanılan ParafParalar puanlar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenirken son kullanım tarihi 15.09.2023 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16.09.2023 tarihinde geri alınacaktırscreenshot-3.pngHalkbank'ın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.
SONRAKİ HABER