Halkbank limit yükseltti! 250.000 TL ihtiyaç kredisi taksit tablosu yayınlandı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için Halkbank’tan 250.000 TL’lik kredi kampanyası geldi. Halkbank 250.000 TL ihtiyaç kredisini hangi şartlarda veriyor?

Halkbank limit yükseltti! 250.000 TL ihtiyaç kredisi taksit tablosu yayınlandı!

Nakit sıkışıklığı sorunu artınca bankaların ihtiyaç kredilerinde tam bir talep patlaması yaşanmaya başlandı. Bu finansman sorununun aşılabilmesi için en kolay yol olan bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek çok tercih edilen bir yol oldu. Ancak ihtiyaç kredisi çekerken bazı koşullara özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Finansal olarak rahatlamak için çekilen ihtiyaç kredileri ağır şartlarda kullanılırsa finansal felaket ile neticelenebiliyor.

HALKBANK LİMİT YÜKSELTTİ!

İhtiyaç kredisi çekerken genellikle kamu bankaları insanların ilk tercihleri oluyor. Bundan dolayı en çok araştırma yapılan kredi ürünleri kamu bankalarının kampanyaları oluyor. Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasında farklı bir karar aldığı bildirildi. Kısa bir süre öncesine kadar Halkbank müşterileri 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlardı. Ancak Halkbank bu limitte güncelleme yoluna gitti. Şu anda müşteriler kredi taksitlerini ödemeye göze almaları halinde 250.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar.

VADE SÜRELERİNDE SINIRI BDDK ÇİZİYOR

Bankalar ihtiyaç kredisi kullandırırken müşterilerin önüne azami vade süreleri çıkarıyorlar. Bu vade sürelerinin üst seviyesini belirlemek bankaların inisiyatifinde olmuyor. BDDK kredi türüne göre uygulanabilecek azami vade sürelerini belirliyor. Bankalar da bu azami vade süresinin üzerine çıkamıyor. Halkbank da bu ilke gereği 250.000 TL ihtiyaç kredisini en fazla 12 aya kadar vade ile verebiliyor. Müşterinin kredi skoru ne kadar olumlu olursa olsun bunda değişiklik yapılamıyor.

KREDİ FAİZİ AÇIKLANDI!

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulamış olduğu kredi faizi de açıklandı. Banka tarafından yapılan bilgilendirmeye göre müşteriler aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Eğer müşteri bankanın emekli maaş müşterisi ise o zaman bir miktar faiz indirimi uygulanabiliyor. Diğer müşteriler ise standart faiz oranından ihtiyaç kredisi çekiyorlar.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

Halkbank limit yükseltti! 250.000 TL ihtiyaç kredisi taksit tablosu yayınlandı!

Halkbank müşterileri aylık yüzde 3,95 oranında kredi faizi ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya 1 yıl boyunca aylık 28.421 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için 1 yıllık vade süresi boyunca yapılması gereken toplam ödeme tutarı ise 341 Bin TL’yi buluyor. Müşteriler ana para haricinde 250 Bin TL kredi için Halkbank’a 1 yılda 91 Bin TL faiz ödemesi yapıyorlar.

SONRAKİ HABER