Halkbank hesaplı evim konut kredisini duyurdu! 1 milyon lira hesaplara tanımlandı

Artan konut fiyatları nedeniyle nakde duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Ev almak için nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların kredi kampanyalarını araştırırken Halkbank, müşterilerine özel hesaplı evim konut kredisini duyurdu.

Halkbank hesaplı evim konut kredisini duyurdu! 1 milyon lira hesaplara tanımlandı

Halkbank hesaplı evim konut kredisini duyurdu! 1 milyon lira hesaplara tanımlandı - Türkiye'de döviz artışı devam ediyor. Piyasalardaki artışın devam etmesi ile birlikte enflasyonla mücadele kapsamında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz artışı kararı aldı. Bununla birlikte bankaların kredi faizleri de yükseldi. Artan faizler ile birlikte bankaların kredi paketlerindeki faiz oranları da güncellendi. Kamu bankalarının verdiği krediler araştırılırken Halkbank'ın konut kredisi ise ''Hesaplı Evim'' adıyla duyuruldu.

HALKBANK'TAN KONUT ALACAK MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KREDİ

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, müşterilerinin ev alımlarındaki nakit ihtiyaçları için kredi paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Halkbank, müşterilerinin konut alımındaki nakit ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildirdi.

Halkbank, 1 milyon lira tutarındaki kredi vereceğini duyururken bu çerçevede yaptığı açıklamada 'Sabit Faizli Konut Kredisi; Sözleşmenin başlangıcında Taraflarca belirlenen ve kredi vadesi boyunca tek taraflı
olarak değiştirilemeyen faiz oranını içeren kredidir. Faiz oranı değiştirilmediği sürece aylık geri ödeme tutarı değişmeyecektir.'' ifadelerine yer verdi.

HALKBANK 1 MİLYON LİRA KREDİ KAMPANYASI

1 milyon liraya kadar ihtiyaç kredisi verileceğini açıklayan Halkbank, örnek bir ödeme tablosu da paylaştı. Halkbank'ın sunduğu 1 milyon liralık konut kredisinde;

  • Kredi Tutarı: 1 milyon lira
  • Faiz Oranı: Yüzde 2,39
  • Aylık Ödeme: 25 bin 392 lira 8 kuruş
  • Geri Ödeme: 3 milyon 47 bin 49 lira 60 kuruş olarak belirlendi.

ekran-goruntusu-2023-08-15-174849.png

ekran-goruntusu-2023-08-15-174853.png

Halkbank tarafından açıklanan Hesaplı Evim konut kredisine başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER