Halkbank harcamalarınıza özel 1200 lira hediye edecek!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte kart kampanyalarını duyuran kamu bankası Halkbank müşterilerinin harcamalarına özel olarak 1200 lira hediye edileceğini duyurdu.

Halkbank harcamalarınıza özel 1200 lira hediye edecek!

Vatandaşların daha rahat harcama yapabilmesi için Halkbank tarafından yapılan duyuru ile birlikte toplamda 1200 lira hediye edileceği açıklandı. Buna göre kampanya hakkında merak edilenlere de yanıt verildi.

HALKBANK 1200 LİRA HEDİYE EDECEK KAMPANYAYI DUYURDU!

Bu sene içerisinde geçerli olmak üzere güncel kampanyalarını duyuran Halkbank yayımladığı son kampanya ile birlikte 31 Ekim 2024’e kadar Paraf’ı ilk kez alacak bireysel müşterilerin 30 Kasım 2024’e kadar her ay ilk 5 adet 500 TL ve üzeri harcamasına 20’şer TL, toplamda aylık 100 TL, bir yılda ise 1.200 TL’ye varan ParafPara verileceğini açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI!

Halkbank tarafından verilecek olan toplamda 1.200 TL değerindeki hediye lira için kampanya detayları şu şekilde verildi;

  1. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin daha önce bireysel veya ticari kredi kartı olmaması ve ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvurmuş olması gerekmektedir.
  2. Paraf ve Paraf Troy başvuruları İnternet Şube, Halkbank Mobil, Paraf Mobil, SMS ve Dialog üzerinden yapılabilmektedir.
  3. Kampanyaya katılmak için harcamadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklanmalı ya da KAMPANYA yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. Kampanyadan yararlanabilmek için mutlaka katılım sağlanmalıdır.
  4. Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler katıldıkları ay itibariyle aylık 100 TL kazanmaya hak kazanacaklardır. Örneğin; 2024 Mart ayında ilk kez Paraf kredi kartı alan ve kampanyaya katılan bir müşteri 30 Kasım 2024 tarihine kadar yapacağı kampanya koşullarına uygun harcamalar ile kampanya boyunca toplamda en fazla 900 TL ParafPara kazanabilecektir. Harcamaların Paraf Troy ile yapılması durumunda toplamda en fazla 1.125 TL ParafPara kazanabilecektir.
  5. Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Toplamda 1200 liralık verilecek olan hediye lira hakkında yapılan açıklamalara göre harcamadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklanmalı ya da KAMPANYA yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER