Halkbank fatura talimatı veren müşterilerine özel 500 TL hediye edecek!

Kamu bankası Halkbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte otomatik fatura talimatı veren müşterileri için 500 TL hediye edeceği öğrenildi.

Halkbank fatura talimatı veren müşterilerine özel 500 TL hediye edecek!

Mart ayına özel kamu bankasından kampanya duyuruldu. Halkbank tarafından yayımlanan son kampanyaya göre otomatik ödeme talimatı veren müşterileri için toplamda 500 TL hediye edeceği öğrenildi.

HALKBANK BAŞVURU YAPAN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 500 TL HEDİYE EDECEK!

Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamalara göre müşterilerin 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacakları ifade edildi.

Halkbank fatura talimatı veren müşterilerine özel 500 TL hediye edecek!

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Halkbank tarafından merak edilenlerin artmasının üzerine kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için detaylar şu şekilde duyuruldu;

1 - Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır.
2 - Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır.
3 - Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 5 Nisan 2024 tarihinde kullanılabilir ve açık statüdeki kredi kartına yüklenecektir.
4 - Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.
5 - Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrar verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacaktır.
6 - Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi durumunda verilen talimat kampanyaya dahil olmayacaktır.
7 - Kampanya kapsamında yüklenen ParafParaların geri alınmaması için; fatura talimatı verildikten sonraki 6 ay boyunca talimatların ödenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yüklenen ödül 6 aylık süre sonunda geri alınacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 500 TL kazanmak isteyen Halkbank müşterilerinin izlemesi gereken belli başlı yollar bulunmaktadır. Kampanyaya katılmak için 31 Mart 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’denHEMEN KATIL butonuna tıklanması ya daFATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi yeterli olacaktır.

SONRAKİ HABER