Halkbank emekliye can suyu olacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 91 TL taksitle 70 bin TL cebinizde

Ülkemizde emeklilerin maaş iyileştirmesi talepleri devam ediyor. Enflasyon karşısında maaşları eriyen emekliler geçinmekte zorlanırken artan nakit ihtiyaçlarına da Halkbank çözüm buldu. Halkbank, emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketi hazırladı.

Halkbank emekliye can suyu olacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 91 TL taksitle 70 bin TL cebinizde

Türkiye'de döviz ve enflasyon artışı hükümet tarafının bir takım önlemler almasına neden oluyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz artışına devam ederken söz konusu faiz artışı kararına bağlı olarak bankaların kredi faizleri de güncelleniyor. Bankalarda kredi faizleri yükselirken bu oranlar Eylül 2023 tarihi ile tamamen yenilendi.

Artan faizlerle birlikte bankaların kredi paketlerindeki faizler güncellenirken bir yandan da nakde ihtiyaç duyanların kredi araştırması başladı. Özellikle kamu bankalarının verdiği krediler araştırma konusu olurken Halkbank tarafından açıklanan bir ihtiyaç kredisi paketi de dikkatleri çekti. Halkbank emeklilere özel 70 bin liralık ihtiyaç kredisi hazırladıklarını duyururken detayları da açıkladı.

HALKBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, emekli müşterilerinin nakde olan ihtiyacını gidermek üzere kredi paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Halkbank, ''Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'' adıyla duyurduğu kredi paketi hakkında detaylara yer verdi. Emekli müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildiren Halkbank, örnek bir hesaplama tablosu paylaştı. Haberankara.com okurları için derlediğimiz Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi detaylarına haberimizde yer verdik.

screenshot-10.jpg

Emekli müşterilerine öze 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran Halkbank, yaptığı açıklamada ''Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' ifadelerine yer verdi. Ödeme seçenekleri de örnek bir tablo ile açıklanırken buna göre Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak yapabileceğiniz bildirildi.

screenshot-11.jpg

HALKBANK EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekliler için 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Halkbank, örnek bir ödeme tablosu paylaştı.

screenshot-12.jpg​​​​​​​Halkbank'ın sunduğu 50 bin liralık emeklilere özel ihtiyaç kredisinde;

Kredi Tutarı 50 bin TL
Kredi Vadesi 36 Ay
Aylık Faiz Oranı Yüzde 3,29
Taksit Tutarı 2 bin 746 lira 66 kuruş
Toplam Geri Ödeme (TL) 98 bin 879 lira 76 kuruş olarak açıklandı. Söz konusu kredinin taksit tutarı ise günlük olarak 91 TL'ye tekabül ediyor.

screenshot-13.jpg

Kredi Tutarı 70 bin TL
Kredi Vadesi 24 Ay
Aylık Faiz Oranı Yüzde 3,29
Taksit Tutarı 4 bin 722 lira 20 kuruş
Toplam Geri Ödeme (TL) 113 bin 332 lira 80 kuruş olarak açıklandı. Söz konusu kredinin taksit tutarı ise günlük olarak 157 TL'ye tekabül ediyor.

screenshot-14.jpg

Halkbank tarafından açıklanan mutlu emekli ihtiyaç kredisine başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER