Halkbank borçları sıfırlayacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 157 TL taksitle 70 bin lira anında hesabınızda

Çeşitli giderleri nedeniyle nakde duyulan ihtiyaç artıyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların kredi kampanyalarını incelerken Halkbank, maaş müşterilerine 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi paketi hazırladığını açıkladı.

Halkbank borçları sıfırlayacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 157 TL taksitle 70 bin lira anında hesabınızda

Halkbank borçları sıfırlayacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 157 TL taksitle 70 bin lira anında hesabınızda - Türkiye'de piyasalardaki dalgalanmalar devam ediyor. Döviz ve enflasyon artışı nedeniyle hükümet kanadından bir takım önlemler alınırken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) da faiz artışına devam ediyor. Faiz artışı kararına bağlı olarak bankaların kredi faizleri yükselirken oranlar da Eylül 2023 tarihi ile güncellendi.

Artan faizler ile birlikte bankaların kredi paketlerindeki faiz oranları eylül ayında değişti. Kamu bankalarının verdiği krediler merak konusu olurken Halkbank tarafından açıklanan bir ihtiyaç kredisi de dikkatleri çekti. Halkbank maaş müşterileri için 70 bin liralık ihtiyaç kredisi hazırladıklarını duyurdu.

HALKBANK MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, müşterilerinin nakde olan ihtiyacını gidermek üzere kredi paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Halkbank, müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildirirken örnek bir hesaplama tablosunu da yayına aldı. Haberankara.com okurları için derlediğimiz Halkbank maaş müşterilerine özel kredinin detaylarına haberimizde yer verdik.

screenshot-24.jpg

Maaş müşterilerine öze 70 bin lira tutarında ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran Halkbank, yaptığı açıklamada ''Maaşını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' ifadelerine yer verdi. Ödeme seçenekleri de örnek bir tablo ile açıklandı. Buna göre Halkbank maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

screenshot-23.jpg

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisini maaş müşterilerine özel olarak vereceğini açıklayan Halkbank, örnek bir ödeme tablosu paylaştı. Halkbank'ın sunduğu 70 bin liralık maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisinde;

  • Kredi Tutarı 70 bin TL
  • Kredi Vadesi 24 Ay
  • Aylık Faiz Oranı Yüzde 3,29
  • Taksit Tutarı 4 bin 722 lira 20 kuruş
  • Toplam Geri Ödeme (TL) 113.bin 332 lira 80 kuruş olarak açıklandı. Söz konusu kredinin taksit tutarı ise günlük olarak 157 TL'ye tekabül ediyor.

screenshot-25.jpg

Halkbank tarafından açıklanan hızlı krediye başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER