Günde 1 kaşık içen hastalık yüzü görmeyecek! İbni Sinan'ın şifa iksiri

Yüzyıllar önce yaptığı keşifler ile tarifleri bugün bile şifa dağıtan İbni Sinan'ın şifa iksiri ortaya çıktı. İşte içenlerin hastalık yüzü görmeyeceği o mucize karışım...

Günde 1 kaşık içen hastalık yüzü görmeyecek! İbni Sinan'ın şifa iksiri

Günde 1 kaşık içen hastalık yüzü görmeyecek! İbni Sinan'ın şifa iksiri- İslam'ın en parlak döneminde çağın yıldızı parlayan hekimleri arasına girmeyi başaran İbni Sina, Fas kökenli bir bilim insanı, astronom, düşünür ve yazardır. Bugün bile yüzyıllar önce yapmış olduğu araştırmaları ile modern tıbba yön vermeye devam eden İbni Sinan'ın şifalı otlar ve bitkiler ile hazırladığı karışımlar çok ünlüdür.

Bu sene tüm dünyada yeni bir grip salgını peydahlanırken hastalık bir türlü geçmeyen inatçı öksürükle yakaladığı kişilere zor günler yaşatmıştı. Pek çok kişi koronavirüs'ten daha zor geçirdiğini belirttiği hastalıkla mücadele etmeye çalışırken inatçı öksürüğün ve gribin aranılan çaresi bulundu. İşte öksürüğü bıçak gibi kesecek o formül…

ÖKSÜRÜĞÜ BIÇAK GİBİ KESEN DOĞAL FORMÜL! İBNİ SİNAN'IN SİHİRLİ KARIŞIMI…

Soyulmuş salatalık tohumu, soyulmuş badem, hatmi tohumu, ede gümeci tohumu, zamk, kitre zamkı, soyulmuş ayva çekirdeği, meyan kökü, ökse otu, kuru üzüm ve nişastayı bir arada pişirin. Ardından üzerine kaynatılmış üzüm suyu ilave edin ve karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı sabah uyandığınızda ve akşam yatmadan önce birer fincan içebilirsiniz.

Bunun yanı sıra kete tohumu ve bal karışımı da kuru öksürük için uzmanlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir. Keten tohumunun içerisinde bulunan etken maddeler doğal balla karıştığında harekete geçmekte, kavrulmuş keten ile karıştırılan bal şifa vermektedir. Bronşları açan bu karışım her sabah 1 tatlı kaşığı tüketilmelidir.

NOT: Bu karışımlara karşı alerjiniz varsa kesinlikte tüketmeyin, emin değilseniz kullanmadan önce bir uzmana danışın.

SONRAKİ HABER