Gram altın yatırımcıları dikkat! Altın kahini İslam Memiş 2 bin TL olacağı tarihi verdi

Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın rekor seviyelere ulaşmıştı.

Gram altın yatırımcıları dikkat! Altın kahini İslam Memiş 2 bin TL olacağı tarihi verdi

Altın tahminleriyle yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi de Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş olurken Memiş gram altının 2 bin TL olacağı tarihi verdi. Altının seçimlerin ardından hızla yükselmesi yatırımcıların yüzünü güldürürken piyasa yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın rekor seviyelere ulaşmıştı. Son zamanlarda sürekli olarak yüksekten giden altın fiyatlarının ardından piyasanın yakından takip edilen ismi İslam Memiş gram altının 2 bin TL'ye yükseleceği tarihi verdi.

2 BİN TL OLACAK DEDİ!

Altın piyasasındaki dalgalanmalar özellikle de yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken altın yılın başından bu yana yüksek seviyelerde devam ediyor. Seçimlerin ardından rekor kırarak yükselişine devam eden altın fiyatlarını vatandaşlar gün ve gün takip etmeye devam ederken İslam Memiş dikkat çeken rakamı ve tarihi verdi.

Gram altının 2 bin TL olacağını söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelirken yatırımcılar yine İslam Memiş'e kulak verdi. 22 Temmuz altının gram fiyatı 1.698 lirayı görürken Çeyrek altın 2.778 liradan alıcılarla buluştu.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCIYA SESLENDİ!

Yatırımcılara dikkat çeken açıklamalar yapan İslam Memiş altının 2 bin TL olacağı tarihi verirken şunları söyledi;

''Olumlu bir trend beklemiyorum. Dolar tarafında en iyi rakam bugünkü koşullarda 26,60 lira. Düşüşleri de alım fırsatı olarak değerlendirir yatırımcılar. Genel trend yukarı. Kısa vadede 1800 TL (gram altın) direncini takip edeceğiz. Borsanın altına kıyasla daha yükselişi var. Döviz ve altın şu anda yüksek.

Bir miktar daha yükselecek. Ama kazandırma açısından bence borsadan daha fazla kazandırmaz. Altın uzun vadeli bir yatırım aracı. Altını alan yıllık bazda kazanır. Şu an 1750 TL'den altın alan 2024 yılının ilk yarısında 2 bin seviyesinde üzerinde rakamlar bekliyorum.

Bu seviyelerden altın, gümüş, döviz alımında beklemekte faydalı. Borsası, dövizi, altını vs. bütün yatırım araçları şu an bıçak sırtında. Yatırımcının çok dikkat etmesi lazım. Ciddi bir belirsizlik var.''

SONRAKİ HABER