Gram altın için resmen rakam verildi! Uzmanlar yatırımcılara seslendi, öyle bir artacak ki

Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken yatırımcılar altının yönünü de merak ediyor. Altın kuru serbest piyasada tekrardan hareketlenme yaşıyor. Peki ama altın ne kadar olacak, uzmanlar neler söylüyor?

Gram altın için resmen rakam verildi! Uzmanlar yatırımcılara seslendi, öyle bir artacak ki

Altın fiyatları rekor seviyeden geri çekilmeye başlarken yatırımcılar ise altının hangi seviyede ilerleyeceğini merak ediyor. En son Türk Lirası karşısında 1700 liranın altını gören piyasa tekrardan hareketlenme yaşıyor. Peki ama altın kuru piyasası için uzmanlar neler söylüyor?

Ons altın fiyatları, geçtiğimiz 5 iş gününde değer kaybında hareket ederken; bu düşüş gram altın fiyatları üzerinde de etkili olmayı sürdürüyor. Altın yatırımcısı için yarın açıklanacak olan ABD enflasyon rakamları oldukça kritik

Son günlerdir okunu yukarı yöne çeviren altın rekor seviyeden geri çekildi. Yaşanan son hareketlilik ile birlikte ons altın 1900 ile 1950 dolar aralığına seyrediyor. Altın kurunda yaşanan hareketlilik ise yatırımcıyı bekleyişe sürükledi. Altın yatırımcısı piyasanın hangi seviyede ilerleyeceğini araştırıyor.

Altın fiyatları için flaş karar var mı? Güncel: 26 Şubat bugün gram altın, ons altında, yarım,

FED'İN FAİZ KARARI ALTIN KURUNU ETKİLEDİ

Amerikan Merkez Bankası FED'in artış yaşamasının ardından gözler altın kuruna çevrilmişti. Faiz kararının açıklanmasının ardından altın fiyatlarında gerileme yaşandı. Yaşanan gerilemenin ardından uzman ekonomistler ise gerilemenin kalıcı olmayacağını belirterek fiyatların artacağı da ifade edildi.

Altın fiyatları herkesin dilinde! İşte kısa ve uzun dönemli beklentiler... - Ekonomi Haberleri

GRAM ALTIN FİYATI ARTACAK!

Altın fiyatlarında yaşanan gerilemenin ardından uzman ekonomistlerden açıklama gecikmedi. Uzmanlar, yıl sonunda gram altın fiyatının 2 bin lirayı bulabileceğini belirtti. Şuan için altın piyasasında yaşanan hareketliliğin dünya piyasasında gözlemlendiği de söyleniyor.

Altın fiyatlarında beklenti ne yönde? - Uzmanpara​​​​​​​

ONS ALTIN 1919 SEVİYESİNİ GÖRDÜ

Uzmanlar ONS altında da gerileme yaşandığını ifade etti. Gram altının TL satışında gerçekleştiğinin altını çizen uzman isimler, yatırımcının güvenli liman olarak altına yöneldiğini ifade etti. Yatırım tavsiyesi de veren uzmanlar, sene sonu gram altın beklentisi hakkında da konuştu. 2023 yılının sonuna doğru gram altının 2000 ile 2300 TL bandında olacağını söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER