Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı! Gıpta Ofis kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

SPK'nın duyurduğu halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer alıyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Gıpta Ofis Kırtasiye'nin talep toplama işlemleri sona ererken açıklanan halka arz sonuçları da merak edildi.

Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı! Gıpta Ofis kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi'nin halka arz edeceğinin açıklanması ile yatırımcılar borsadaki yatırımlarını Gıpta Ofis Kırtasiye Şirketi aracılığıyla gerçekleştirenler de halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Gıpta Ofis'in halka arz sonuçları gündemdeki yerini alırken ''Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorularına yanıt aramaya başlandı.

GIPTA OFİS HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi halka arz başvurusu geçtiğimiz hafta SPK tarafından onaylandı. Gıpta Ofis'in halka arzı gündem olurken yatırımcıların merak ettiklerine Haberankara.com olarak yer verdik. Gıpta Ofis halka arzında talep toplama işlemleri 6 - 7 - 8 Eylül 2023 tarihlerinde toplamda 3 günde tamamlandı. Halka arz sonuçları da kamuoyunun bilgisine sunuldu. Gıpta Ofis halka arz sonuçlarına göre halka arzda toplam 3.364.768 bireysel yatırımcıya dağıtım yapılırken yatırımcılar 8 - 9 lot hisse aldı.

GIPTA OFİS BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Gıpta Ofis'in 14 - 15 Eylül’de Borsa İstanbul’da (BIST) “GIPTA” koduyla işlem görmeye başlaması bekleniyor. Tarih henüz netlik kazanmazken ilerleyen günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

gipta-ofis-halka-arz-sonuclari-aciklandi-gipta-ofis-kac-lot-verdi-borsada-ne-zaman-islem-gorecek.jpg

GIPTA OFİS HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI?

Gıpta Ofis'in 6 Eylül Çarşamba günü saat 09.00 itibarıyla başlayan talep toplama işlemleri, 8 Eylül Cuma günü saat 17.00'de sona erdi. Gıpta Ofis hisse fiyatı 20,90 TL olarak açıklanırken halk arzda satılan paylar ise eşit dağıtım yoluyla dağıtılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER