Gençlik Bakanlığı'ndan 50 gence Doğu Ekspresi bilet jesti!

Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan paylaşıma göre toplamda 50 genç için Doğu Ekspresi bileti verileceği öğrenildi.

Gençlik Bakanlığı'ndan 50 gence Doğu Ekspresi bilet jesti!

Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son dakika paylaşımı ile birlikte gençlere Doğu Ekspresi bileti verileceği öğrenildi. Konu hakkında yapılan paylaşımda ücretsiz biletten faydalanmak isteyen kişilerin hangi adımları izlemesi gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı.

BAKANLIKTAN 50 GENCE DOĞU EKSPRESİ BİLETİ!

Verilecek olan ücretsiz bilet hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde verildi; "Anadolu'nun kalbinden geçen Doğu Ekspresi ile Sarıkamış'a doğru yol almak isteyen sevgili gençlere bir hediyemiz var. BuTopraktaİzinVar etiketine yaşadığı şehri yazan 50 kişiyi Doğu Ekspresi ile tarihin nabzının attığı topraklara götürüyoruz."

Gençlik Bakanlığı'ndan 50 gence Doğu Ekspresi bilet jesti!

Konu hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal medya X hesabından yapılan paylaşımda gençlere verilecek olan 50 ücretsiz biletin sosyal medya hesabından yapılacak olan yorumlar ile katılım sağlanabileceği ifade edildi.

Bu kapsamda etikete kişilerin etiket ile birlikte BuTopraktaİzinVar yazarak memleketlerini yorum yapmasının beklendiği açıklandı. Yapılan bu kampanya ile birlikte gençlerin Sarıkamış'a götürüleceği belirtildi. Ücretsiz bilet için etiket ile yorum yapan kişiler için son tarih hakkında ise herhangi bir şekilde bilgilendirme yapılmadı.

SONRAKİ HABER