Gazlı içeceklere cep yakan zam geldi! Bundan böyle 43 TL ödeyecek vatandaşın tadı kaçtı

Ülkemizde vergi ve harç ücretlerine yapılan artışın ardından hemen her gün yeni bir zam haberi gündeme geliyor. Son olarak gazlı içeceklere zam geldiği bildirilirken kolanın fiyatı 43 liraya çıktı. Gazlı içeceklerin zamlı fiyatı cep yaktı.

Gazlı içeceklere cep yakan zam geldi! Bundan böyle 43 TL ödeyecek vatandaşın tadı kaçtı

,Gazlı içeceklere cep yakan zam geldi! Bundan böyle 43 TL ödeyecek vatandaşın tadı kaçtı - Geçtiğimiz hafta harç ve vergi ücretlerine gelen zamlar nedeniyle tüm sektörlerde fiyat artışları meydana geldi. Vergilerin artması ile birlikte gıda, giyim, hizmet ve eğlence sektörü başta olmak üzere art arda gelen zamlar da gündem oldu. Hemen her gün gelen zamlar gündem olmaya devam ederken son olarak gazlı içecek ürünlerine zam geldiği bildirildi.

Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının artışı sonrası kola gibi gazlı içeceklere zam geldi. KDV oranlarında yapılan değişiklik bütün ürünlere zam olarak yansımaya devam ediyor. Son dakika bilgisine göre 2,5 litre kolanın fiyatı 43 liraya yükseldi.

gazli-iceceklere-cep-yakan-zam-geldi-bundan-boyle-43-tl-odeyecek-vatandasin-tadi-kacti.webp

BAĞIMLILARIN CANINI SIKAN ZAM GELDİ

KDV oranları artışı sonrası gazlı içeceklere gelen zamlarla birlikte 2,5 litrelik içeceklerin fiyatları 43 liraya kadar çıktı. Yapılan oran değişikliği sonrası gazlı içeceklerde fiyatlar şöyle listelendi;

  • 2.5 litrelik kola: 43 TL
  • 2.5 litrelik Fanta: 43 TL
  • 2.5 litrelik Sprite: 41,50 TL
  • 2.5 litrelik meyveli gazoz: 43 TL
  • 2.5 litrelik gazoz: 41,50 TL
  • 1 litrelik kola, meyveli gazoz ve gazoz: 25 TL
  • 1.75 litrelik kola, fanta ve meyveli gazoz: 32 TL oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER