Garanti Bankası'ndan emeklilere tek bir başvuru ile anında 10 bin TL hediye edilecek!

Milyonlarca emekli için müjdeli haber Garanti Bankası'ndan geldi. Maaşını kalma sözü vererek bankaya taşıyan müşterilere özel toplamda 10 bin lira hediye edileceği öğrenildi.

Garanti Bankası'ndan emeklilere tek bir başvuru ile anında 10 bin TL hediye edilecek!

Yeni yıla girilmesinin ardından banaklar tarafından müşterilerine özel olarak duyurulan kampanyalar devam ediyor. Ocak ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre emekli maaşını taşıyan müşterilere özel toplamda 10 bin lira promosyon verileceği öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapacak olan kişileri sağlaması gereken şartlar ve detayların da belirlendiği ifade edildi.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL ANINDA 10 BİN TL PROMOSYON KAMPANYASI!

Banka tarafından yapılan son duyuru ile birlikte başvuru yapacak olan kişiler için gerekli olan duyurular yapıldı. Bu duyuru kapsamında “Garanti BBVA Mobil üzerinden verip emekli maaşını bankamıza taşıyan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 29 Şubat'a kadar yapacakları 500 TL ve üzeri harcamaya 2500 TL bonus verilecek.” şeklinde ifadelere yer verildi.

Garanti Bankası'ndan emeklilere tek bir başvuru ile anında 10 bin TL hediye edilecek!

KAMPANYA KAPSAMINDA BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU!

1- Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus com tr, moneybonus com tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
2- Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir.
3- Sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.
4- 500 TL ve üzeri harcamalarda 2500 TL bonus 08.03.2024 tarihinde yatırılacaktır.
5- Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 2500 TL bonus kazanabilir
6- Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
7- Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
8- Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kampanyaya başvuru yapacak olan kişilerin 01.01.2024-31.01.2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* emekli maaş taşıma talimatını Garanti BBVA Mobil üzerinden verip emekli maaşını Garanti Bankası'na taşımış olması gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER