Garanti Bankası'ndan büyük promosyon kampanyası! Emeklilere özel tam 10 bin TL verilecek

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre emekliler için toplamda 10 bin TL verileceği ifade edildi. Kampanya hakkında detaylara ilişkin bilgilendirmelere yer verildi.

Garanti Bankası'ndan büyük promosyon kampanyası! Emeklilere özel tam 10 bin TL verilecek

Şubat ayının son gününe kadar devam edecek! Geçtiğimiz seneden bu yana emekliler için yayımladığı kampanyalar ile gündeme gelen Garanti Bankası, yaptığı son açıklamalar ile birlikte toplamda 10 bin TL promosyon verileceği öğrenildi. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre müşterilerin emekli maaşlarını taşımasının ardından toplamda 7 bin 500 TL, belirli harcamalara özel olarak ise 2 bin 500 TL verileceği ifade edildi.

GARANTİ BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERE ÖZEL TAM 10 BİN TL HEDİYE!

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre “Garanti BBVA Mobil üzerinden verip emekli maaşını bankamıza taşıyan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 31 Mart'a kadar yapacakları 500 TL ve üzeri harcamaya 2500 TL bonus kazanacaktır.” ifadeleri ile kampanya hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Bu çerçevede emekli vatandaşlar için verilecek olan toplamda 10 bin TL promosyon detayları şu şekilde verildi;

1 - Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA 2 - Mobil, bonus com tr, moneybonus com tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
3 - Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir.
4 - Sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.
5 - 500 TL ve üzeri harcamalarda 2500 TL bonus 08.04.2024 tarihinde yatırılacaktır.
6 - Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 2500 TL bonus kazanabilir
7 - Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.
8 - Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
9 - Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapılan açıklamalar çerçevesinde kampanyaya başvuru yaparak toplamda 10 bin TL kazanabilecek olan müşterilerin 01.02.2024-29.02.2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olması ve emekli maaşlarını Garanti BBVA Mobil üzerinden verilecek olan talimat ile Garanti Bankası'nda taşıması gerektiği belirtildi.

SONRAKİ HABER