Garanti bankası başvuru yapan müşterilerine özel anında faizsiz 30 bin TL verecek!

Ocak ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan kart kampanyalarına göre başvuru yapanlara özel taksit imkanı ile 30 bin TL verileceği ifade edildi.

Garanti bankası başvuru yapan müşterilerine özel anında faizsiz 30 bin TL verecek!

Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanya kapsamında müşterilerin başvurularına özel toplamda 30 bin TL faizsiz kredi ile nakit avans verileceği ifade edildi. Bu çerçevede başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve kampanya detayları hakkında da bilgilendirme yapıldı.

GARANTİ BANKASI BAŞVURUYA ÖZEL 30 BİN TL HEDİYE EDECEK!

Yayımlanan kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan duyurular gerçekleştirildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan kişiler için “Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın.” şeklinde duyuru gerçekleştirildi.

Garanti bankası başvuru yapan müşterilerine özel anında faizsiz 30 bin TL verecek!

KAMPANYA DETALARI BELLİ OLDU!

Başvuru yapmak isteyen kişiler tarafından başvuru hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Bu kapsamda detaylar ise şu şekilde verildi;

1 - Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.
2 - Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
3 - Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir.
4 - Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
5 - Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
6 - Sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 aydır.
7 - Kampanya kapsamında maksimum 20.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 20.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kişilerin faizsiz kredi ve nakit avans için başvuru yapabilmesi için Garanti BBVA müşterisi olması gerekmektedir. Bu kapsamda Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilmektedir.

SONRAKİ HABER