Garanti Bankası başvuru yapan müşterileri için 3 bin TL hediye edecek! İşte detaylar

Şubat ayı için Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklamaya göre başvuru yapan müşterilere özel toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi.

Garanti Bankası başvuru yapan müşterileri için 3 bin TL hediye edecek! İşte detaylar

Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek! Bu sene Garanti Bankası tarafından müşterilerine özel verilen kampanyalar devam ediyor. Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamalara göre yakınlarını müşteri olması için Garanti Bankası'na davet eden kişilere 3000 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

GARANTİ BANKASI 3000 TL HEDİYE EDECEK!

Yapılan açıklamalar kapsamında Şubat ayı içerisinde Garanti Bankası müşterisi olup, yakınını davet eden kişiler için banka tarafından toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi. Buna göre başvuru yapmak isteyenlere özel detaylara da değinildi.

Buna göre Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalarda “Mobil'den müşteri olmaya davet edin, hem siz hem yakınınız 300'er TL bonus kazanın. Her müşteri olan yakınınız için 300 TL, toplamda 3.000 TL'ye varan bonus kazanabilirsiniz.” ifadelere ile bonuslar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

KAMPANYA HAKKINDA DETAYLAR AÇIKLANDI!

Toplamda 3000 TL hediye edilecek olan kampanya hakkında Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde duyuruldu;

1 - Davet eden müşterimizin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekmektedir.
2 - Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşterilerimiz, bu kartlardan birine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilirler. Ödüle hak kazanabilmeleri için kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekmektedir.
3 - Yakınlarını davet etmek isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle paylaşabilirler.
4 - Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek ilk defa müşterimiz olur.
5 - Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar.
6 - Ödüle hak kazanılması için promosyon kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.
Davet eden kişinin yukarıdaki koşulları sağlayarak 300 TL bonusa hak kazanabilmesi için davet edilen kişinin müşteri olma sürecini kod girerek tamamlaması gereklidir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kampanyaya katılarak hediye liradan hak kazanmak isteyen kişilerin öncelikle kendilerinin Garanti Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Buna göre 24 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirler. Davet kodları ise kişiye özeldir.

SONRAKİ HABER