Finansbank'tan borçları sildirecek ihtiyaç kredisi! Yeni müşterilere özel 1,99 faizli kredi tanımlandı

Temmuz ayı ile birlikte bankaların kredi kampanyaları ve faiz oranları güncellendi. Çeşitli ihtiyaçları nedeniyle ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi teklifi geldi.

Finansbank'tan borçları sildirecek ihtiyaç kredisi! Yeni müşterilere özel 1,99 faizli kredi tanımlandı

Finansbank'tan borçları sildirecek ihtiyaç kredisi! Yeni müşterilere özel 1,99 faizli kredi tanımlandı - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) haziran ayında faiz artırma kararı aldı ve bankaların kredi faiz oranları da güncellendi. Türkiye'de döviz kurundaki artışlar devam ederken bu artış maliyetlerinde artmasına neden oluyor. Bankaların güncellenen faiz oranları ile birlikte kredi kampanyaları da güncellendi.

Bankaların ihtiyaç kredisini araştıran vatandaşlar için özel bankalar arasında yer alan QNB Finansbank'tan bir kampanya teklifi geldi. Yeni müşterilere özel 1,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunacak olan Finansbank, detayları da açıkladı.

FİNANSBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ

Finansbank'ın müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde müşterilere 15 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin bin lira olduğu açıklanırken 15 bin liraya kadar verilecek olan ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz seçenekleri müşteriye sunuldu. Finansbank tarafından yapılan açıklamada;

''Kampanya yeni müşteriler için 1 - 12 ay arası vadelerde 15.000 TL’ye kadar geçerlidir. 13-36 ay arası vadelerde ve 15.000 TL üstü tutarlı kredilerde gösterilen faiz oranı minimum faiz oranıdır, müşteri özelinde değişiklik gösterebilir.

Sadece Enpara müşterisiyseniz, kampanyadan yararlanmak için qnbfinansbank.com’dan ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz.

15.000TL’lik aylık %1,99 faiz oranlı ve 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı 1461,20 TL, kredi tahsis ücreti 82,5 TL (BSMV Dahil), yıllık maliyet oranı %35,7332’dir. Sigorta primi hariç tutulmuştur.

QNB Finansbank piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma ve kredi başvurularını serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.'' ifadeleri yer aldı.

QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de bin 689 lira 61 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 974 lira 13 kuruş, toplam ödemenin 11 bin 739 lira 56 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 35,60 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu açıklandı.

screenshot-27.jpg

QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 15 bin liralık miktar için;

15 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 2 bin 534 lira 41 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin bin 461 lira 20 kuruş, toplam ödemenin 17 bin 609 lira 40 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 35,60 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin 75 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-29.jpg

QNB Finansbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir, daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER