Fiat Egea Ocak 2024 ay sonu fiyat listesi değişti!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları araştırma konusu yapılmaya devam ediliyor. Fiat Egea fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Fiat Egea kaç TL’ye satılıyor?

Fiat Egea Ocak 2024 ay sonu fiyat listesi değişti!

Türkiye otomobil piyasasında sıfır kilometre araçların fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Araç fiyatlarını sorgulayanlar Ocak 2024 ay sonu fiyatları ile araçlarını alarak kazançlı çıkmayı planlıyorlar. Otomobil fiyatlarına Şubat ayının başında yeni zamlar yapılacağı biliniyor. Bundan dolayı otomobil alımının 1 haftalık süreçte yapılması kişilerin kazançlı çıkmalarını sağlayabilecek.

FİAT EGEA EN ÇOK SATILAN MODEL!

Türkiye’de otomobil satış rakamları incelendiğinde en çok satılan otomobil modelinin Fiat Egea olduğu görülüyor. Bu aracın Türkiye’de üretiliyor olması fiyatlarının avantajlı olarak belirlenmesine katkı sağlıyor. Ayrıca Fiat markasının Türkiye otomobil piyasasındaki etkinliği de gösterilen yoğun talebin gerekçelerinden birisi olarak gösteriliyor. Bundan dolayı Fiat Egea model araçlar oldukça tutulan otomobil modeli olma özelliğini ne başka bir firmaya ne de başka bir modele kaptırıyor.

FİAT EGEA FİYATLARI NE KADAR?

Fiat Egea model araç otomobil piyasasının en geniş kapsamlı araçlarından birisi oluyor. Bu araç için Sedan, Cross, Hatchback, Wagon versiyonları bulunuyor. Araç fiyatları da modele ve donanım seviyesine göre değişiyor.

Fiat Egea ailesinin en ucuz fiyatlı otomobili olarak Fiat Egea Sedan dikkat çekiyor. Bu otomobilin fiyatları 814.900 TL’den başlıyor. Donanım seviyesine göre Fiat Egea Sedan fiyatı 1.402.900 TL’y kadar yükseliyor.

Fiat Egea Hatchback için ise firma 874.900 TL fiyatını uyguluyor. Bu modelin diğer donanım seviyeleri şu anda satılmıyor ve 2024 versiyonunun satışa çıkması bekleniyor.

Fiat Egea Cross ise 897.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor ve bu aracın fiyatı donanım seviyesine göre 1.448.900 TL’ye kadar yükseliyor. Yüksek fiyata satılan Fiat Egea Cross’un elektrikli ve benzinli motora sahip olduğu için fiyatı bu kadar yükseliyor.

Fiat Egea Cross Wagon fiyatları ise 1.248.900 TL’den başlıyor ve donanım özelliklerine göre 1.420.900 TL’ye kadar çıkıyor.

SONRAKİ HABER