Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu, ne zaman yatacak?

Hükümet ve bakanlıkların iş birliğinde geliştirilen yardım programları kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olunmaya devam ediliyor. Aile destek ödemelerinin eylül ayında hesaplara ne zaman ve ne kadar yatırılacağı da merak ediliyor.

Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu, ne zaman yatacak?

Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu, ne zaman yatacak? - Ülkemizde hükümetin aldığı kararlar doğrultusunda bakanlıklar tarafından belirli şartlara bağlı olarak vatandaşlara nakdi destek sağlanıyor. Belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahibi olarak belirlenen bireylere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 'Aile Destek Ödemeleri' programı kapsamında nakdi desteği sağlanıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 'Aile Destek Ödemeleri' hükümetin aldığı yeni bir kararla birlikte bir yıl daha uzatıldı. Aile destek ödemelerinin hesaplara geçtiği tarih öncesinde vatandaşlar eylül ayı ödeme tarihi ve miktarlarını merak etti. Vatandaşlar da ''Aile destek ödemelerine zam geldi mi, ne kadar oldu, ne zaman ödenecek?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

EYLÜL 2023 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATTI MI?

Aile destek ödemelerinin tarihleri eylül ayının gelişiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Hane gelirine göre 850 ile bin 250 TL arasında aylık olarak düzenli şekilde yapılan Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılıyor. Eylül ayı Aile Destek Programı ödeme tarihleri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan gelecek açıklamaya çevrildi. Eylül ayı Aile Destek Paketi ödeme tarihleri henüz açıklanmadı. Ancak ödemelerin 15 Eylül itibariyle hesaplara geçeceği tahmin ediliyor.

2023 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ

2023 ayı aile destek ödeme miktarları;

  • 450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL
  • 450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri - 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri - 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL olarak açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER