Eylül 2023 aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?

İhtiyaç sahibi olarak belirlenen ailelere destekler devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Aile Destek Ödemeleri paketi ile ilgili ödeme tarihleri de sorgulanmaya başladı.

Eylül 2023 aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?

Türkiye'de ihtiyaç sahibi aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemeleri yapılıyor. Bakanlıklar tarafından verilen destekler devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan 'Aile Destek Ödemeleri'nin Eylül 2023 tarihindeki hesaplara geçeceği tarihler merakla beklenmeye başladı. Eğitim, sağlık, barınma, gıda gibi çeşitli alanları kapsayan Aile Destek Programı ödemeleri her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahibi olarak belirlenen kişilerin hesaplarına yatırılıyor.

Aile destek paketi ödemeleri, 850 TL ile bin 250 TL arasında olmak üzere yılda en fazla 12 ay süreyle ödeniyor. Aile Destek Programı Eylül ayı ödeme tarihleri için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Aile Destek Ödemesi'nin ne zaman yatacağı merak konusu olmaya devam ediyor. "Aile Destek Ödemesi yattı mı, Eylül 2023 Aile Destek Ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?" sorularına yanıt aranmaya başladı.

EYLÜL AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Eylül ayı aile destek ödemesinin ne zaman yatacağı henüz belli olmadı. Ancak ödemeler genellikle her ayın 15'nci günü yani ay orasında hesaplara yatıyor. Geçtiğimiz ay ödemeler ayın 15'inde hesaplara yatmaya başlamıştı. Eylül ayında da ödemelerin 15'i itibariyle hesaplara geçmesi bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-09-11-102842.png

AİLE DESTEK BAŞVURUSU

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgah adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) yapılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER