Evlenmeyi düşünenlere müjde! 150 bin faizsiz kredi desteğinin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenecek olan çiftlere 150 bin faizsiz kredi desteği sağlayacaklarını açıklamıştı. Peki ama bu kredi desteğinin detayları neler?

Evlenmeyi düşünenlere müjde! 150 bin faizsiz kredi desteğinin detayları belli oldu!

13. Cumhurbaşkanlığı seçiminden hemen önce seçim vaatlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evlenecek olan çiftlere yönelik ekonomik destek sağlayacaklarının altını çizmişti.

Akbank 3 Ay Ertelemeli Düğün Kredisi Veriyor! - B Gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından ise yeni evlenecek olan çiftler kredinin detaylarını araştırmaya koyuldu.

150 BİN TL DESTEK SAĞLANACAK!

Evlilik kredisi müjdesi bekleyenler, bu işe çok sevinecek: Tüm detaylar artık netleşti! - HABER24 - Son Dakika Haberler

Ekonomik olarak yeni evlenecek olan çiftlerin yanında olduklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sıfır faiz ile 150 bin TL kredi imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

Bunun ardından ise kredinin detayları araştırılmaya başlanırken şu an için projeye dair herhangi bir adım atılmadı. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında evlilik kredisine dair detaylar masaya yatırılacak.

D20Haber - Denizli Haberleri – Halkbank'tan esnaf ve sanatkarlara faiz indirimli kredi desteği

Yeni Evlenecek olan çiftler ise şimdiden krediyi nasıl ve nereden çekeceklerini ve projenin ne zaman devreye gireceğini merak etse de bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme gelmedi. Şimdi ise gözler yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan kabine toplantısının ardından çıkacak sonuca çevrildi.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER