Evleneceklere 50.000 TL destek! Halkbank'tan 3 ay ertelemeli destek kredisi kampanyası!

Halkbank tarafından evlenecek olanlara 3 ay ertelemeli destek kredisi veriliyor. 50.000 TL evlilik kredisinin aylık taksiti kaç TL?

Evleneceklere 50.000 TL destek! Halkbank'tan 3 ay ertelemeli destek kredisi kampanyası!

Türkiye’de düğün yapmak oldukça masraflı bir iş haline geldi. Evlilik planı yapanları kara kara düşündüren bu durum karşısında Halkbank’tan evlilik kredisi desteği geldi. Bu krediyi kullananlar evlilik masraflarının bir kısmını bu şekilde karşılama imkanı buluyorlar. Düğün öncesinde yaşanan nakit sıkışıklığı kısmen de olsa bu yolla aşılabiliyor.

HALKBANK EVLİLİK KREDİSİ NEDİR?

Halkbank’ın evlilik hazırlığı yapan müşterileri bankalarına başvuru yaparak bu krediyi çekebiliyorlar. Oldukça cazip imkanlarla hazırlanan bu kredi için müşterilere özel imkanlar da sağlanıyor. Bu imkanları kullanarak destek almak evlilik adımı atarken insanlara biraz olsun kolaylık imkanı veriyor.

Evlilik kredisi için Halkbank koşulları açıkladı. Öncelikle bu kredi için başvurular sadece banka şubelerinden yapılabiliyor. Mobil veya internet bankacılığı yolları ile evlilik kredisi başvurusu yapılamıyor. Bunun yanında müşteriler evleneceklerini de belgelemeleri gerekiyor. Bunun için de Halkbank müşterilerden belediyeden alınan nikah tarihli belgeyi ibraz etmelerini talep ediyor. Bu belge ibraz edildiğinde evlilik kredisinin verilmesi için işlemler başlatılıyor.

50.000 TL EVLİLİK KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank evlilik kredisi için daha yüksek limitlerde de kredi verebiliyor. Ancak paylaşılan kredi maliyet hesaplamasında 50.000 TL tutarında kredi için hesaplama yapılıyor. Bu krediyi kullanacak olanların kredi maliyetleri aylık yüzde 3,89 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu da ihtiyaç kredisine göre evlilik kredisinde küçük bir faiz indirimi yapıldığını gösteriyor.

Evleneceklere 50.000 TL destek! Halkbank'tan 3 ay ertelemeli destek kredisi kampanyası!

36 ay vadeli 50.000 TL evlilik kredisi kullanılması durumunda müşterilerin ödemeleri gereken aylık kredi taksiti 3.043 TL olarak hesaplanıyor. Bu taksit sabit olurken 3 yıl boyunca taksit ödemeleri devam ediyor. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 81 olarak açıklandı.

3 AY TAKSİT ERTELEME!

Evlilik öncesinde çekilecek olan kredinin taksitlerinin hemen başlaması evleneceklerin bütçelerini olumsuz etkileyebilir. Bundan dolayı Halkbank evlilik kredisi çekecek müşteriler 3 ay taksit erteleme imkanı da veriyor. Bu şekilde kredi kullanıp evlenen kişiler 3 aylık aranın ardından kredinin taksit ödemelerine başlayabiliyorlar.

Halkbank evlilik kredisi kampanyası çerçevesinde kullanılacak olan kredide 50.000 TL üstü limitlerde kredi talep edilmesi durumunda azami vade süresinde değişiklikler yapılıyor. Bu kredide de ihtiyaç kredisi kuralları uygulanıyor.

SONRAKİ HABER