Evlenecek olan gençlerin dikkatine paranız hazır! Aile ve Gençlik Bankası 150 bin TL ödeme yapacak!

Evlilik hazırlığı yapan binlerce genç için yeni düzenleme gündeme geldi. Bunun ile birlikte yeni düğün yapacak gençlere, destek sağlanacak ve 150 bin TL faizsiz ödeme yapılacak.

Evlenecek olan gençlerin dikkatine paranız hazır! Aile ve Gençlik Bankası 150 bin TL ödeme yapacak!

Evlilik hazırlığı yapan binlerce genç için yeni bir düzenleme devreye girdi. Bunun ile birlikte özel düzenlenen kredi kampanyası ile faizsiz 150 bin TL ödeme yapılacağına dair bilgi paylaşımı yapıldı.

haber-10-ic-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu güçlendirmek adına yeni çalışmalar yaptıklarını sözlerine eklemişti. Şimdi ise detaylar gündeme geldi.

AİLE VE GENÇLİK BANKASININ DETAYLARI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası kurarak özellikle yeni evlenecek olan çiftlere destek olacaklarının altını çizmişti.

30 Haziran'a kadar geçerli! Karşılıksız 1000 TL ödeme! Herkes banka kartını kontrol etsin

Bunun ile birlikte Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yıl geri ödemesiz ve 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Müjdeyi açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomik olarak zor zamanlardan geçen yeni evli çiftlerin böylece rahatlayacağını da ifade etti.

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Yeni evlenen ya da evlilik hazırlığında olan çiftler başvuruların başlayıp başlamadığını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gözler kredi tarihine çevrilse de bu konu hakkında henüz net bir bilgi paylaşımı gündeme gelmedi.

Çocuklu ailelere sosyal yardım müjdesi geldi! 12 ay boyunca 4.200 TL destek verilecek: İşte şartlar

EVLİLİK KREDİSİ VEREN BANKALAR

Evlilik hazırlığı içinde olan gençler hangi bankanın bu krediyi sağladığını merak ediyor. 150 bin liralık kredi, Aile ve Gençlik Bankası tarafından başvuruda bulunan gençler uygun bulunması durumunda verilecek.

SONRAKİ HABER