Evim yok diye üzülmeyin! Akbank 3,13 faiz oranı ile konut kredisi veriyor!

Ev kiralarının yükselmesi ile birlikte birçok vatandaş konut kirası çekmek için bankalara yöneldi. Akbank ise yüzde 3,13 faiz oranı ile konut kredisi sağladıklarına yönelik açıklamalarda bulundu. Banka, kredi detaylarını açıkladı.

Evim yok diye üzülmeyin! Akbank 3,13 faiz oranı ile konut kredisi veriyor!

Ev kiralarının günden güne artmasının ardından birçok vatandaş, kredi çekmek için bankaların yolunu tuttu. Özellikle ev kira artış oranına yüzde 25'lik sınırın getirilmesinin ardından ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlık daha da arttı.

dd.jpg

Bundan dolayı birçok vatandaş ev sahibi olmak için hangi bankanın yüzde kaç oranında faiz sağladığını merak ederken Akbank, konut kredisine dair detayları paylaştı.

Akbank konut kredisi için 400 bin TL oranında bir destek kredisi sağladıklarını duyurdu. Peki ama Akbank tarafından sağlanan 400 bin TL'ye ne kadar faiz uygulanacak? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

ak.png

bfg.jpg

AKBANK'TAN YÜZDE 3,13 ORANINDA FAİZ

Konut kredisine dair detayları paylaşan Akbank, 400 bin TL'ye yüzde 3,13 oranında faiz sağlandığını açıkladı. Aylık olarak faiz oranı baz alındığında ise 400 bin TL'nin 120 ay vade ile aylık ödemesi 12 bin 837,90 TL oluyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER