Evi olmayanlara müjde! Ziraat Bankası'ndan 700 bin TL değerinde Yeşil Ev Konut Kredisi!

Ev almak isteyen birçok vatandaş hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi imkanı sağladığını merak ederken Ziraat Bankası ise 'Yeşil Ev Konut Kredisi' detaylarını açıkladı. Peki ama yüzde kaç faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyor?

Evi olmayanlara müjde! Ziraat Bankası'ndan 700 bin TL değerinde Yeşil Ev Konut Kredisi!

Ev kiralarının günden güne artmasının ardından ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankalara akın ediyor. Bunun ile birlikte yüzde kaç oranında kredi imkanı sağlanacağı da merak ediliyor. Ayrıca Ziraat Bankası, 'Yeşil Ev Konut Kredisi' detaylarını resmi internet sitesi üzerinden paylaştı.

'Yeşil Ev Konut Kredisi' sayesinde evi olmayan vatandaşlar ev alabilecek. Peki ama yüzde kaç oranında faiz oranı sağlanıyor. Kredi çekmeye hazırlanan birçok vatandaş bu soruya cevap arıyor.

ZİRAAT BANKASI 700 BİN TL VERİYOR!

Ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş hangi bankanın ne kadara yüzde kaç faiz oranında kredi sağladığını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Ziraat Bankası, 'Yeşil Ev Konut Kredisi' ile 700 bin TL'ye yüzde 2,35 faiz oranı uyguluyor.

ziraat.png

Bunun ile birlikte 120 ay vade sağlanıyor. Ayrıca 700 bin TL kredi çekmeniz durumunda aylık ödeme tutarınız 17 bin 529,51 TL'dir. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 32.5947'dir.

Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER