Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Ziraat Bankası Yeni Evim Konut Kredisi veriyor!

Ev fiyatlarının artmasının ardından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yönünü bankalara çevirdi. Bunun ile birlikte Ziraat Bankası, Yeni Evin Konut Kredisi detaylarını paylaştı.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Ziraat Bankası Yeni Evim Konut Kredisi veriyor!

Bilindiği üzere ev kiraları günden gün artmaya devam ediyor. Bundan dolayı birçok vatandaş kredi çekmek için bankaların önünde kuyruk oluşturmaya başladı. Bunun ile birlikte ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ve vade ile kredi sağladığını merak ederken Ziraat Bankası Yeni Evin Konut Kredisinin detaylarını paylaştı.

Bunun ile birlikte Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kredinin detaylarını açıkladı. Yeni Evim Konut Kredisi için 700 bin TL imkan sağlayan Ziraat Bankası, vade ve faiz oranı detaylarını da paylaştı.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİNİN DETAYLARINI PAYLAŞTI!

Ev sahibi olacaklara müjdeyi veren Ziraat Bankası, Yeni Evim Konut Kredisi detaylarını paylaştı. Bunun ile birlikte 700 bin kredi desteğine yüzde 0,69 faiz oranı ve 107 ay vade sağlıyor. Ayrıca aylık taksi tutarı ise 9 bin 273,11 TL'dir. Yıllık maliyet oranı hakkında da bilgi paylaşan Ziraat Bankası, bu oranı yüzde 8.8781 olarak hesaplamıştır.

ziratt.png

Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER