Enerya Enerji halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Enerya Enerji'nin talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu oldu.

Enerya Enerji halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek?

Enerya Enerji halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? - Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketler kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Enerya Enerji'nin halka arz edeceğinin açıklanması ile yatırımcılar borsadaki yatırımlarını Enerya Enerji aracılığıyla gerçekleştirmek amacıyla merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.

ENERYA ENERJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Enerya Enerji'nin halka arzı ile ilgili sorular gündemdeki yerini aldı. Yatırımlarını gerçekleştirmek isteyenler ise ''Enerya Enerji halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorularına yanıt aramaya başladı. Enerya Enerji'nin halka arzı gündem olurken yatırımcıların merak ettiklerineHaberankara.com olarak yer verdik. Enerya Enerji, 14 Ağustos 2023 tarihi itibariyle halka arz ediliyor. 25.000.000'luk lot artırımı yapması beklenen halka arzın açıklığı yüzde 26.90 olarak belirlendi.Enerya Enerji halka arz 14 – 15 – 16 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

ekran-goruntusu-2023-08-14-112825.png

ENERYA HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Enerya Enerji halka arz 39.000.000 lot veriyor. Sermaye artırımı 25 milyon, ortak satışı 14 milyon olarak belirlenirken halka arz 88,76 TL olarak belirlendi.

ENERYA HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI?

Enerya Enerji halka arzeşit dağıtım olarak belirlendi.

ENERYA HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Enerya halka arz sonuçları, 17 Ağustos tarihinde açıklanması bekleniyor. Bu noktada Enerya Enerji halka arz hangi bankalarda, fiyatı ne kadar sorularına yanıt aranıyor. 3.4 milyar TL'lik ENRYA bist kodlu halka arz, Yıldız Pazar'da işlem görecek. Öte yandan aracı kurumun Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak belirlendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER