En ucuz Toyota'da 2024 fiyatları! Toyota Yaris fiyat listesi belli oldu!

Toyota firmasının en ucuz fiyatlı modeli olan Toyota Yaris için yeni fiyat listesi açıklandı. Toyota Yaris kaç TL fiyatla satılmaya başlandı?

En ucuz Toyota'da 2024 fiyatları! Toyota Yaris fiyat listesi belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar yeni fiyat listelerini devreye sokmaya başladılar. Otomobil piyasası için 2024 yılı zamlarla geldi. 20923 yılının son 3 ayında ciddi bir zam uygulaması yapmayan firmalar 2024 yılında ise hafif bir zam ile araç fiyatlarını güncellediler. Şu anda çoğu firma zamlı fiyatları açıklamadı ama Toyota firmasının zamlı fiyatları belli oldu.

EN UCUZ TOYOTA!

Otomobil sektöründe Toyota firmasının dünya genelinde bir ağırlığı bulunuyor. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşabilen firma ürettiği modeller ile de başarılı bulunuyor. 2022 yılında dünyada en çok satılan otomobil modeli Toyota Corolla olmuştu. Aynı şekilde Toyota Yaris de geçtiğimiz yıllarda dünyanın en iyi otomobili seçilerek ödül almıştı. Bundan dolayı Toyota firmasının sektör içinde bir ağırlığı bulunuyor.

Toyota’nın Türkiye piyasasında satışa sunduğu modeller arasında en ucuz fiyatlı modeli ise Toyota Yaris olmaya devam ediyor. Toyota Yaris alt segment için üretilen bir aç olsa da üstün özellikleri için fiyatı bir miktar yüksek olabiliyor. Toyota kalitesini tam yansıtan bir model olan Toyota Yaris yüksek bir müşteri potansiyeline de hitap ediyor.

TOYOTA YARİS FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Toyota Yaris için firma yeni fiyat listesini açıkladı. Ocak 2024 fiyat listesine göre müşterilere firma tarafından kampanya indirimi de sağlanıyor.

Toyota Yaris için şu fiyat listesi uygulanmaya başlandı:

Toyota Yaris 1.5 Dream Multidrive S: 1.035.000 TL
Toyota Yaris 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.103.500 TL
Toyota Yaris 1.5 Flame Multidrive S: 1.123.500 TL
Toyota Yaris 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.173.500 TL

Toyota Yaris fiyat listesi 2023 model yılı olan araçlar için geçerli oluyor. Bu fiyatlar içerisinde kampanya indirimleri de yer alıyor. Normalde araçların fiyatları yaklaşık 130 Bin TL daha yüksek olarak fiyatlanıyor. 2024 model Toyota Yaris araçlar ise henüz piyasaya sürülmedi.

SONRAKİ HABER