Emlak Konut Balıkesir başvurusu nasıl yapılır, şartlar nedir, fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarının arttığı dönemde ev sahibi olmak isteyenler geliştirilen yeni projeleri talip ediyor. Son olarak Emlak Konut'un Arnavutköy projesi ilgi çekerken bu kez Balıkesir projesi için merak edilenler arttı.

Emlak Konut Balıkesir başvurusu nasıl yapılır, şartlar nedir, fiyatları ne kadar?

Emlak Konut, konut projeleri üreterek vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Emlak Konut Balıkesir projesi için heyecanlı bekleyiş başladı. Ev sahibi olmak isteyenler proje hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Vatandaşlar başvurmak istediği Emlak Konut Balıkesir Projesi hakkında; ''Emlak Konut Balıkesir başvurusu nasıl yapılır, şartlar nedir? Emlak Konut Balıkesir 1+1 - 2+1 - 3+1 - 4+1 fiyatları ne kadar?'' sorularına yanıt arıyor. Emlak Konut Balıkesir projesi Atatürk Stadyumu'na 4, Avlu Balıkesir AVM'sine 3 dakika uzaklıkta olacak.

Emlak Konut tarafından yapılan resmi açıklamada ''Balıkesir Emlak Konutları… Hayallerinizin Buluşma Noktası… Ege’yle Marmara’nın buluşma noktası Balıkesir’de yeni bir yaşam sizler için hayat buluyor. Balıkesir’in merkezinde tüm sosyal imkanların ortasında konumlanan proje, önemli bir lokasyon avantajı sunuyor.

ekran-goruntusu-2023-11-15-160531.png

Balıkesir Emlak Konutları; yatay mimari anlayışı, sunduğu sosyal ayrıcalıkları, 415 konut ve 29 ticari ünitesiyle sizleri hayallerinizle buluşmaya davet ediyor.

ekran-goruntusu-2023-11-15-160540.png

Atatürk Parkı, Tren Garı, valilik, Saat kulesi ve Balıkesir Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara dakikalar içinde ulaşmak mümkün.'' ifadelerine yer verildi. Proje hakkında merak edilenler artarken güncel bilgileri Haberankara.com okurları için derledik.

balikesir.jpg

EMLAK KONUT BALIKESİR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emlak Konut Balıkesir projesi için şimdilik yalnızca talep formuna yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-11-15-155816.png

Konut fiyatları ve detaylar ise henüz belli olmadı. Projeye ilişkin detayların alınan talepler sonucunda belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER