Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi

Emekliye 2024 yılının ilk 6 ayında verilecek maaş zammının netleşmesi ile beraber ek ödemeler için açıklamalara gelmeye başladı. SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklileri için 15 bin liralık ek ödeme için sürpriz açıklama geldi. Banka yetkilisinden bizzat açıklama gelirken emekliler ilave 15 bin liralık ödeme için araştırmalarına başladı.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi

2024 yılında geçerli olacak emekli maaş zamları belli oldu. Emekli maaşlarına gelen zamla beraber SKK ve BAĞKUR emeklisinin maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam yapıldı. 2024 yılında en düşük emekli maaşı 10 bin liraya sabitlenirken artan maaşların ardından bankalar harekete geçti. Artan emekli maaşlarının ardından harekete geçen bankalar, emekliye promosyon müjdesini vermeye başladı.

Emekliye ödenen promosyonlarda bankaların iştahı kabarırken ödeme miktarları 15 bin liraya kadar çıktı. Rekor miktarda promosyon ödemesi yapacağını açıklayan ING Bank ise emeklilerle sağlanacak anlaşma doğrultusunda 15 bin liralık ödeme yapacağını kaydederken maaşa ek yapılacak bu ödeme için detaylar da belli oldu.

ING BANK EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE 15 BİN TL PROMOSYON ÖDEYECEK

Emeklilere özel promosyon teklifi sunan ING Bank, 3 yıllık taahhütname karşılığında emeklilere 15 bin liraya varan promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi

Promosyon ödemelerine ilişkin maaş aralıklarına dair de ödeme tablosunu paylaşan ING Bank, ''Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara, 15.000 TL’ye varan nakit promosyon.'' ifadeleri ile kampanyaya dair bilgiler verdi.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi - Resim : 2

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaşını ING Bank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını ING Bank'tan almayı taahhüt eden emekliler 15 bin TL’ye varan promosyondan faydalanabilecek.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi - Resim : 3

ING Bank tarafından yapılan açıklamada ‘’SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi - Resim : 4

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.'' ifadelerine yer verirken ödeme tablosunu da paylaştı. 1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 6.000 TL,
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 7.000TL,
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 9.000 TL
10.000 TL ve üzeri ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi alabileceksiniz.

Emekliye ödenek çıktı resmi açıklama yapıldı! SSK BAĞKUR Emekli sandığı 15 bin TL ilave ödeme tablosu güncellendi - Resim : 5

ING Bank'ın promosyon fırsatından yararlanmak için emeklilerin banka ile iletişime geçebilecekleri kaydedildi. Sizlerde bankadan gerekli bilgileri alarak 3 yıllık taahhütname karşılığında 10 bin liraya varan promosyona ek 5 bin liraya varan otomatik ödeme talimatı hediyesi olmak üzere toplamda 15 bin lira alabilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER